11.3.16

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?

    ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ
ΠΟΙΑ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ  Η  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?
  • Η χθεσινή καταγγελία του  ευρωβουλευτή της  της Λαϊκής Ενότητας Νίκου Χουντή   οτι:
  • «Η κυβέρνηση συμφωνησε   για νέες αδασμολόγητες εισαγωγές τυνησιακού ελαιολάδου  στην  ΕΕ, οι οποιες  θα πλήξουν τους Έλληνες ελαιοκαλλιεργητές» την  εκθέτει για υποκρισία και πολιτική απάτη διότι  όπως  τονίζει ο Νίκος Χουντής 
  • «Ενώ ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είχε ζητήσει με επιστολή του την καταψήφιση της πρότασης στο ευρωκοινοβούλιο από τους ευρωβουλευτές, η ίδια η κυβέρνηση την υπερψήφισε στο Συμβούλιο Υπουργών!!»  και  συνεχισε τονίζοντας  οτι«….Η ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου, που σημαίνει ότι υπήρχε και η σύμφωνη γνώμη της ελληνικής κυβέρνησης, την εκθέτει ανεπανόρθωτα για υποκρισία και πολιτική απάτη: Από τη μία καλεί τους Έλληνες ευρωβουλευτές να καταψηφίσουν και την ίδια στιγμή, η ίδια σπεύδει να υπερψηφίσει, αποδεικνύοντας ότι είναι άφωνη, ανίκανη και αδύναμη να υπερασπιστεί στοιχειωδώς τα συμφέροντα της χώρας και του λαού της»
Επειδη  όταν  στις 24 Νοεμβρίου  είχα  τονίσει  ότι  «Μεγάλο σκάνδαλο και πισώπλατη μαχαιριά εις βάρος των Ελλήνων ελαιοπαραγωγών είναι η απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ε. Αποστόλου να συμφωνήσει και να συνυπογράψει την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για επιπλέον εισαγωγές 35 χιλ. τόνων αδασμολόγητου τυνησιακού Ελαιολάδου στις χώρες της Ε.Ε» ο Υπουργος Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ε. Αποστόλου  κα  οι  πρώην  συνάδελφοι μου βουλευτές Μεσσηνίας  του  ΣΥΡΙΖΑ είχαν την  αμετροέπεια να  εκστομίσουν την απαράδεκτη  φράση  εναντίον μου «εκτός αν οι φωνασκούντες εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα».
Σήμερα  που δυστυχώς  επιβεβαιώθηκαν οι  καταγγελίες μου τους ερωτώ. Αλήθεια  ποια  συμφέροντα  εξυπηρετεί  η κυβέρνηση?Προφανώς  όχι  των Ελλήνων ελαιοπαραγωγών.





Μετάφραση