23.11.16

«Οι εθνικοί εργολάβοι βαράνε το ζουρνά και η κυβέρνηση χορεύει»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΕ

«Οι εθνικοί εργολάβοι βαράνε το ζουρνά και η κυβέρνηση χορεύει»

Η νεομνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα – Καμένου και στην τιμολόγηση των διοδίων ακολουθεί με συνέπεια την πολιτική όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων. Οι εθνικοί εργολάβοι «βαράνε το ζουρνά» και οι πρωθυπουργοί «χορεύουν».
Είναι απαράδεκτο:
1) Πριν καν παραδοθεί ολόκληρος ο περιφερειακός της Καλαμάτας να επιβάλλει ο ΜΟΡΕΑΣ αυξήσεις 35,7% στα διόδια (Αρφαρών, Θουρίας, Βελιγοστής, Παραδεισίων) και η κυβέρνηση να υπογράφει.
2) Να πληρώνουν οι πολίτες που θα πηγαίνουν στο Νοσοκομείο και στα κτήματά τους ή στα σπίτια τους από την Καλαμάτα διόδια.
3) Με την «ευκαιρία» της επιβολής διοδίων στον περιφερειακό της Καλαμάτας να πληρώνουν αυξημένα τα διόδια και όσοι δεν θα χρησιμοποιούν τον περιφερειακό της Καλαμάτας και θα πηγαίνουν προς Μεσσήνη, Κορώνη, Πύλο, Γαργαλιάνους, Χώρα κ.λπ.

Αλήθεια, κύριοι της κυβέρνησης, πού είναι οι εξαγγελίες σας για μείωση των διοδίων και επιβολή αναλογικών διοδίων; Προφανώς πετάχτηκαν και αυτές στον «κάλαθο» του 3ου μνημονίου όπως και όλες οι υπόλοιπες εξαγγελίες σας.
Η ΛΑΕ Μεσσηνίας καταγγέλλει την κυβέρνηση για την απαράδεκτη αυτή πολιτική της που επιβαρύνει υπέρογκα και άδικα τους χρήστες του αυτοκινητοδρόμου και απαιτεί:
α) Να ακυρωθούν οι αυξήσεις των διοδίων στους σταθμούς των Αρφαρών, της Βελιγοστής και των Παραδεισίων.
β) Να μην πληρώνουν διόδια οι πολίτες που κινούνται προς το Νοσοκομείο και οι πολίτες που κινούνται καθημερινά για την εργασία τους εντός του Νομού.
γ) Επιτέλους υλοποιήστε, κύριοι της κυβέρνησης, έστω και μία δέσμευσή σας (τα αναλογικά διόδια), γιατί δεν αντέχει πια ο λαός άλλο τέτοια «συνέπεια»!!!


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετάφραση