10.6.15

Διαμαρτυρία του Γ.Γ. Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χαράλαμπου Κασίμη προς την Επιτροπή Γεωργίας της Ε.Ε.

Αθήνα  10/06/2015

                                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαμαρτυρία του Γ.Γ. Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χαράλαμπου Κασίμη προς την Επιτροπή Γεωργίας της Ε.Ε.


Δυστυχώς η Επιτροπή Γεωργίας της Ε.Ε. δεν συζήτησε χθες το βράδυ στην συνεδρίασή της, την επέκταση του ονόματος ΠΟΠ Ελαιολάδου Καλαμάτας, σε όλο τον Νομό Μεσσηνίας, προφασιζόμενη ότι αρμόδια υποεπιτροπή δεν είχε ολοκληρώσει την εισήγησή της.
Μετά από παρέμβαση του Βουλευτή Μεσσηνίας και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Πετράκου στον αναπληρωτή Υπουργό, κ. Βαγγέλη Αποστόλου, ο αρμόδιος Γ.Γ. Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Χαράλαμπος Κασίμης, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Πρόεδρο της Υποεπιτροπής και ζήτησε από τον Επίτροπο Γεωργίας, να ενταχθεί στην ημερήσια διάταξη στην επόμενη συνεδρίαση το θέμα.
Παράλληλα ο Θανάσης Πετράκος, ζήτησε από τον Αναπληρωτή Υπουργό, κ. Βαγγέλη Αποστόλου,  να θέσει εκ νέου το θέμα στον Επίτροπο Γεωργίας κατά την σύνοδο των Υπουργών Γεωργίας της Ε.Ε., την προσεχή Τρίτη στις Βρυξέλλες.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου, διαβεβαίωσε τον Θανάση Πετράκο, ότι θα ζητήσει από τον Επίτροπο Γεωργίας, να συζητηθεί το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής.Το Γραφείο Τύπου

Μετάφραση