19.10.16

Επίσκεψη Θανάση Πετράκου στη Λάρισα

Επίσκεψη Θανάση Πετράκου στη Λάρισα
Διήμερη επίσκεψη στο νομό Λάρισας θα πραγματοποιήσει το μέλος της  Πολιτικής Γραμματείας  και υπεύθυνος του τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της Λαϊκής Ενότητας, Θανάσης Πετράκος, την Τετάρτη και Πέμπτη (19-20/10).
Την Τετάρτη (19/10), στις 19:00, θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Λάρισας και στις 20:00, στο ξενοδοχείο Μετροπόλ, θα ακολουθήσει πανθεσσαλική σύσκεψη Γραμματειών και αγροτών, ενόψει της διαφαινόμενης κλιμάκωσης των αντιδράσεων στον αγροτικό κόσμο, καθώς και ενημέρωση για τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις και την πορεία της ΛΑΕ.
Το πρωί της Πέμπτης (20/10), θα επισκεφτεί τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου και στη συνέχεια τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Επεξεργασίας και Πώλησης Οπωροκηπευτικών Προιόντων Τυρνάβου (Α.Σ.Ε.Π.Ο.Π.).
Στις 12:30μμ, θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου σε αίθουσα του ξενοδοχείου Μετροπόλ, και στις 03:30μμ συζήτηση εφ’ όλης της ύλης στο «ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV». 

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 6:30μμ, στο ξενοδοχείο Μετροπόλ, θα παρευρεθεί σε συνέλευση μελών και φίλων του κόμματος, για ενημέρωση, απολογισμό δράσεων και νέα καθήκοντα, καθώς και εκλογή νέων οργάνων.

Μετάφραση