11.4.14

Νέα συνάντηση Πετράκου με Τσαυτάρη για το Φιλιατρινό Φράγμα

11/04/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Νέα συνάντηση Πετράκου με Τσαυτάρη για το Φιλιατρινό Φράγμα


Ο Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος για ακόμη μια φορά έθεσε το θέμα της ολοκλήρωσης  του Φιλιατρινού φράγματος στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Α. Τσαυτάρη.
Ο Θανάσης Πετράκος ζήτησε εξηγήσεις από τον Υπουργό  γιατί παρά τις δεσμεύσεις του ότι θα επιλυθούν τα προβλήματα και θα καταβληθούν οι οφειλές για τις πιστοποιημένες εργασίες δεν έγινε τίποτα, με συνέπεια να έχουν σταματήσει οι εργασίες και η ανάδοχος εταιρεία να ζητάει τη διάλυση της σύμβασης.
 Ο κ. Υπουργός απάντησε ότι οι Υπηρεσίες του Υπουργείου θα συνεννοηθούν με την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας για να επανακινηθούν οι εργασίες.
Ο Θανάσης Πετράκος τόνισε ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά το θέμα, διότι και τις προηγούμενες φορές υπήρξαν δεσμεύσεις από το Υπουργείο ότι θα επανακινήσουν τις εργασίες, αλλά οι δεσμεύσεις δεν υλοποιήθηκαν. Συνεπώς, είναι μεγάλες οι ευθύνες του Υπουργείου και της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το σταμάτημα των εργασιών. Την ολοκλήρωση του Φιλιατρινού φράγματος την περιμένουν οι αγρότες της περιοχής, γι’ αυτό οφείλει το Υπουργείο και η Περιφέρεια Πελοποννήσου να σταθούν επιτέλους στο ύψος των ευθυνών τους.

Το Γραφείο Τύπου



Μετάφραση