2.5.14

«Περιοδείες Θανάση Πετράκου».

02/5/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Περιοδείες Θανάση Πετράκου».


Ο Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Νίκος Πατσαρίνος συνοδευόμενοι από υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα» επισκέφτηκαν την Παρασκευή 2/5/2-14 την Μερόπη, την Οιχαλία, το Κατσαρού και την Σκάλα. Ο Θανάσης Πετράκος συζήτησε με τους πολίτες για τη σημασία των ευρωεκλογών και την ανάγκη να υπερψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές καθώς και να υπερψηφιστούν οι αυτοδιοικητικοί συνδυασμοί που υποστηρίζει. Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Νίκος Πατσαρίνος κάλεσε τους πολίτες να υπερψηφίσουν την παράταξη «Πελοπόννησος Πρώτα» με επικεφαλή τον Οδυσσέα Βουδούρη για να ανατραπεί το σύστημα διοίκησης «Τατούλη».
Το πρωί του Σαββάτου 3/5/2014 ο Θανάσης Πετράκος θα επισκεφτεί τα Φιλιατρά. Το απόγευμα θα επισκεφτεί μαζί με υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους τη Μεσσήνη και το Μπουρνιά και θα συναντηθούν με το Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμάτας.
Την Κυριακή 4/5/2014 το πρωί ο Θανάσης Πετράκος και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα» θα επισκεφτούν το Χαρακοπιό και την Κορώνη. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα επισκεφτούν το Πετρίτσι, το Χατζή, το Βλαχόπουλο και τη Μεταμόρφωση.
Την Δευτέρα 5/4/2014 ο Θανάσης Πετράκος μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας του συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα» Νίκο Πατσαρίνο, θα περιοδεύσουν σε δημόσιες υπηρεσίες, εργασιακούς χώρους και συνοικίες της Καλαμάτας με αφορμή την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση-ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ που θα γίνει την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 στις 8:00μμ, στη κεντρική πλατεία της Καλαμάτας με ομιλητή τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Το Γραφείο Τύπου





Μετάφραση