27.5.14

«Μεγάλη επιτυχία για τον ΣΥΡΙΖΑ, τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στην Μεσσηνία»

27/05/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
«Μεγάλη επιτυχία για τον ΣΥΡΙΖΑ, τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στην Μεσσηνία»
Τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στην Μεσσηνία (εκλογική Περιφέρεια του κ. Σαμαρά ) συνιστούν μεγάλη επιτυχία για τον ΣΥΡΙΖΑ και ηχηρό ράπισμα για την Ν.Δ. και προσωπικά για τον κ. Σαμαρά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτη δύναμη μέσα στην πόλη της Καλαμάτας και συνολικά σε όλο τον Νομό αυξήθηκαν τα ποσοστά του κατά 3,50% σε απόλυτα νούμερα (αύξηση κατά 16,2 %). Συγχρόνως η Ν.Δ. στην εκλογική Περιφέρεια του κ. Σαμαρά υπέστη συντριπτική ήττα καθότι μειώθηκαν τα ποσοστά της κατά 9,84 %σε απόλυτα νούμερα(μείωση κατά 23,66%). Τα αποτελέσματα αυτά στέλνουν ηχηρό μήνυμα καταδίκης στις πολιτικές της κυβέρνησης Σαμαρά και προσωπικά στον ίδιο τον Πρωθυπουργό.
Ευχαριστούμε όλες τις συμπατριώτισσες και συμπατριώτες μας για την μεγάλη εμπιστοσύνη που έδειξαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Η εμπιστοσύνη αυτή μας γεμίζει με αισιοδοξία, κυρίως όμως  με μεγάλη ευθύνη να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι Μεσσήνιες και οι Μεσσήνιοι.  
Θέλω να διαβεβαιώσω όλες τις συμπατριώτισσες και όλους τους συμπατριώτες μου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει με μεγαλύτερη συνέπεια και δύναμη τον αγώνα για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών της συγκυβέρνησης. Και εγώ ως Βουλευτής θα συνεχίσω με μεγαλύτερη ένταση  τον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων της Μεσσηνίας και των πολιτών της στην Βουλή Των Ελλήνων.
Να είναι απολύτως βέβαιοι όλοι οι συμπατριώτες και οι συμπατριώτισσές μου, θα δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη τους και τους καλούμε στις επόμενες εκλογές, οι οποίες θα είναι πολύ σύντομα, να αναδείξουν τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτη δύναμη, όχι μόνο στην Καλαμάτα, αλλά και όλη την Μεσσηνία όπως και σε όλη την Ελλάδα, ώστε να υπάρξει μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα ανατρέψει τις μνημονιακές πολιτικές και θα οδηγήσει την χώρα και τον λαό σε ένα προοδευτικό δρόμο παραγωγικής ανασυγκρότησης.

Το Γραφείο Τύπου

Μετάφραση