21.5.14

«Όχι στο ξεπούλημα της Γιάλοβας και στην ιδιωτικοποίηση παραλιών της Μεσσηνίας»

21/05/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: «Όχι στο ξεπούλημα της Γιάλοβας και στην ιδιωτικοποίηση παραλιών της Μεσσηνίας»

Ο βουλευτής  Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος δήλωσε ότι:
Η κυβέρνηση λίγες μέρες πριν το προδιαγεγραμμένο τέλος της ξεπουλά ότι έχει απομείνει από την χώρα, ξεπουλά τις παραλίες, ξεπουλά επιχειρήσεις -ανάμεσα τους και την ΔΕΗ, ΕΛΠΕ, ΔΕΠΑ ΔΕΣΦΑ-, ξεπουλά ακίνητα τα οποία ενοικιάζει στη συνέχεια το Δημόσιο εξασφαλίζοντας κέρδη στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Μεταξύ των άλλων ξεπουλά 44,5 στρέμματα στο Διβάρι της Γιάλοβας –ένα  από τα ωραιότερα μέρη της Μεσσηνίας- όπως διαφημίζει στην ειδική σελίδα του το ΤΑΙΠΕΔ.
Η κίνηση αυτή αποτελεί  έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα της σκανδαλώδους εκποίησης της δημόσιας περιουσίας. Καλούμε τους κατοίκους της περιοχής αλλά και όλου του Νομού Μεσσηνίας να στείλουν ένα σκληρό μήνυμα στην Κυβέρνηση Σαμαρά ότι οι παραλίες του νομού Μεσσηνίας δεν ξεπουλιούνται.
Ήρθε η ώρα ο Μεσσηνιακός Λαός να πάρει την τύχη στα χέρια του και να στείλει  το μήνυμα της ανατροπής στην κυβέρνησης Σαμαρά.  Οι εντολοδόχοι της Τρόϊκα Σαμαράς και Βενιζέλος δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ξεπουλήσουν την χώρα και ο Ελληνικός λαός δεν θα το επιτρέψει.

Το Γραφείο Τύπου

Μετάφραση