18.10.23

ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

 

ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ

Του Θανάση Πετράκου

Μετά τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου Al Ahli στη Γάζα , μετά απο αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα πολέμου που διέπραξε η κυβέρνηση Νετανιάχου δεν πρέπει να επιτρέψει ο Ελληνικός λαός και τα πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης να πάει ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης στο Ισραήλ .Δεν έχει κανένα ηθικό και πολιτικό δικαίωμα να εξευτελίσει και να προσβάλει τις αξίες της Ελλάδας κσι του Ελληνικού λαού ο οποίος έχει υποστεί εγκλήματα πολέμου από τους Ναζί.

Οφείλουμε στις αξίες του ανθρωπισμού και ως πολίτες και οι κοινωνικές, και συνδικαλιστικές οργανώσεις ,οι Αυτοδιοικητικές παρατάξεις και τα Συλλογικά όργανα της Αυτοδιοίκησης και φυσικά τα πολιτικά κόμματα και οργανώσεις να απαιτήσουν να μην γίνει αυτό το ταξίδι γιατί ως πρωθυπουργός δεν εχει κανένα ηθικό και πολιτικό δικαίωμα να προσβάλει τον Ελληνικό λαό ότι ανεχόμαστε και καλύπτουμε τα εγκλήματα πολέμου.

Οφείλουν τα Δημοκρατικά πολιτικά κόμματα της Βουλής σήμερα να καταθέσουν από κοινού πρόταση δυσπιστίας με μοναδικό αίτημα ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΥΟ ΙΣΡΑΉΛ


Ο Θανάσης Πετράκος είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου και πρώην βουλευτής Μεσσηνίας

Μετάφραση