10.9.23

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ 2019-2023 ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

 

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ 2019-2023 ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

(Αναλυτικά τη δράση μας μπορείτε να τη δείτε στο blog https://thanasispetrakos.blogspot.com/)

Με αίσθημα ευθύνης η παράταξη μας καταθέτει στην κρίση των πολιτών της Πελοποννήσου τον απολογισμό της.

Με την ψήφο που μας έδωσαν οι πολίτες το 2019 συμμετέχουμε στο περιφερειακό συμβούλιο με δύο περιφερειακούς συμβούλους και εκτιμάμε ότι τιμήσαμε την ψήφο σας αυτή. . Μείναμε πιστοί στις δεσμεύσεις που είχαμε αναλάβει ότι θα είμαστε μια δύναμη αγωνιστική αλλά συγχρόνως ενωτική, βάζοντας πάνω από όλα το συμφέρον των πολιτών και όχι κομματικές αγκυλώσεις. Αγωνιστήκαμε για την συνεργασία των δυνάμεων της Αριστεράς άλλα και την κοινή δράση με κάθε παράταξη που συμφωνούσε και ήθελε να αντιταχθεί στις νεοφιλελεύθερες αντιλαϊκές και αντιδημοκρατικές πολιτικές της κυβέρνησης .Αγωνιστήκαμε όπως είχαμε δεσμευθεί για μια άλλη Πελοπόννησο. Την Πελοπόννησο της δημοκρατίας, της συλλογικής λήψης των αποφάσεων, της διαφάνειας, της ισότητας, της δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης .Αντιταχθήκαμε με ένταση στις αντιλαϊκές νεοφιλελεύθερες πολιτικές της κυβέρνησης και στις αντιδημοκρατικές ρυθμίσεις με τις οποίες υποβάθμισε πλήρως τα Περιφερειακά Συμβούλια .Γίναμε η φωνή των κινημάτων και των πολιτών στο Περιφερειακό Συμβούλιο όπως είχαμε δεσμευθεί .

Βέβαια εσείς θα κρίνετε αν ανταποκριθήκαμε στις δεσμεύσεις μας και στις ανάγκες της κοινωνίας .

Τα πιο σημαντικά θέματα στα οποία πρωταγωνίστησε η παράταξή μας σε αυτά τα 4 χρόνια είναι:

1) Η αντίθεση και ο αγώνας μας ενάντια στο ξήλωμα της απλής αναλογικής και την αλλαγή του εκλογικού νόμου: Συγκεκριμένα αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της αλλαγής του νόμου παρεμβήκαμε με ανακοινώσεις, άρθρα, συνεντεύξεις, αλλά και θέσαμε το θέμα στο Πε.Συ. αμέσως μετά τη συγκρότησή του. Στις παρεμβάσεις μας αυτές καταγγείλαμε το πραξικόπημα της κυβέρνησης και μετά από δική μας πρωτοβουλία υπερψηφίστηκε από το Πε. Συ. η αντίθεση του στις αντιδημοκρατικές νομοθετικές ρυθμίσεις τις κυβέρνησης. Μετά την δημοσιοποίηση της κυβερνητικής πρότασης για το νέο αντιδημοκρατικό εκλογικό νόμο η παράταξη μας πρωταγωνίστησε και κατάφερε να παρθεί απόφαση από το Πε.Συ. ενάντια στο νέο αντιδημοκρατικό εκλογικό νόμο παρόλο που η κυβερνητική παράταξη στο περιφερειακό συμβούλιο στήριζε τις κυβερνητικές αυτές ρυθμίσεις.

2)Ο αγώνας ενάντια στις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις για σκουπιδοεργοστάσιο: Η παράταξη του περιφερειάρχη το πρώτο θέμα που έφερε προς απόφαση στο Πε.Συ. ήταν το θέμα της κήρυξης εκ νέου των αναγκαστικών απαλλοτριώσεων οι οποίες είχαν ακυρωθεί λόγω των προσφυγών μας την προηγούμενη περίοδο Τατούλη. Η παράταξή μας πρωταγωνίστησε στον αγώνα ενάντια στις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις και η παράταξη Νίκα υπέστη ήττα στο Πε.Συ.

Στη συνέχεια είχαμε νέο πραξικόπημα. Με φωτογραφική τροπολογία άλλαξε ο νόμος και οι αναγκαστικές απαλλοτριώσεις πέρασαν από το Πε.Συ. στην οικονομική επιτροπή. Και σ’ αυτή τη φάση του αγώνα πρωταγωνίστησε η Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου. Με δική μας πρωτοβουλία η παράταξη Νίκα υπέστη δεύτερη ήττα.


3) Οι αγώνες ενάντια στην πλήρη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και στην απόφαση για βίαιο και πρόωρο κλείσιμο λιγνιτικών μονάδων Μεγαλόπολης: αμέσως μετά την ανακοίνωση από τον πρωθυπουργό για το κλείσιμο των μονάδων η παράταξή μας ανέδειξε ως κεντρικό ζήτημα τα θέματα αυτά. Συμμετείχε και πρωταγωνίστησε σε όλες τις κινητοποίησης έφερε τα θέματα στο Πε.Συ και πάρθηκαν αποφάσεις ενάντια στις πολίτικες της κυβερνήσεις. Διοργάνωσε ημερίδα και έκανε δεκάδες παρεμβάσεις συνεργαζόμενη με σωματεία και φορείς.


4) Αγωνίστηκε ενάντια στην παρακράτηση των θεσμοθετημένων πόρων: Συγκεκριμένα αμέσως μετά τη συγκρότηση του Πε.Συ. ζητήσαμε να ληφθεί απόφαση από το Πε.Συ. ώστε να σταματήσει η παράνομη παρακράτηση του 50% των θεσμοθετημένων πόρων προς τις περιφέρειες. Μετά από συνεχείς και επίμονες προσπάθειες μας αποδέχτηκε το Πε.Συ ομόφωνα την πρόταση μας.

5) Συνεχίσαμε τον αγώνα ενάντια στο σχέδιο ΣΔΙΤ για την διαχείριση των απορριμμάτων ιδιαίτερα μετά τις 30 κόκκινες και κίτρινες κάρτες της ευρωπαϊκής επιτροπής. Θέσαμε τις παρατάξεις Νίκα και Τατούλη προ των ευθυνών τους τόσο για την χωροθέτηση των ακατάλληλων χώρων όσο και για την πολύ μεγάλη αύξηση των δημοτικών τελών που θα προκύψει και επειδή η χρηματοδότηση του από την ΕΕ είναι στον αέρα. Επιμείναμε σε μια διαφορετική λογική για τη διαχείριση των απορριμμάτων, σύγχρονη και φιλο-περιβαντολογική.

6) Αναδείξαμε εμφατικά την ανάγκη αντιπυρικής και αντιπλημμυρικής προστασίας, όπως και το θέμα της αποζημίωσης των πληγέντων από τις πυρκαγιές του 2021 γιατί ακόμα και σήμερα δεν έχουν αποζημιωθεί οι μισοί από τους πληγέντες. Αντιταθήκαμε με έμφαση στο σχέδιο της κυβέρνησης και του Μορέα για τη φαραωνική και λανθασμένη μελέτη για την αντιπλημμυρική προστασία της Καλαμάτας και προτείναμε να γίνουν άμεσα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας σε μια ριζικά άλλη λογική συμφωνώντας με τις προτάσεις των επιστημόνων.


7) Είμαστε η δύναμη που πρωταγωνιστήσαμε για να γίνουν επιτέλους τα μεγάλα έργα υποδομής. (οδικοί άξονες , ένα σύγχρονο ,ηλεκτροκινήτο σιδηροδρομικό δίκτυο στην Πελοπόννησο, τα αρδευτικά έργα που εκκρεμούν δεκαετίες οπως το Φιλιατρινο, ο Ανάβαλος, η Τάκα, ο Ασωπός , η Κελεφίνα , το Μηναγιώτικο κλπ ) . Αντιταχθήκαμε στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου της Καλαμάτας και στην παράδοση του Φυσικού Αερίου σε ιδιωτικά συμφέροντα. Τα θέματα αυτά φέραμε πάμπολλες φορές στο Πε.Συ και συμμετείχαμε σε όλες τις κινητοποιήσεις που έγιναν. Με ιδιαίτερη ένταση αγωνιστήκαμε για το Καλό Νερό -Τσακώνα , το Καλαμάτα- Πυλος - Μεθώνη και το Τζάνε – Κορώνη .


8) Για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τον κορωνοϊό: αμέσως μετά την πανδημία του κορωνοϊού η παράταξη μας πήρε πρωτοβουλίες και με ενωτικό πνεύμα συνέβαλε ώστε να παρθούν ομόφωνες αποφάσεις από το Πε.Συ και για την ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας και για την υγειονομική προστασία των πολιτών από την πανδημία και για την οικονομική στήριξη των εργαζομένων, των αγροτών, των μικροεπαγγελματιών.


9) Για τα προβλήματα των αγροτών και της αγροτικής οικονομίας έντονη και συνεχής ήταν η παρέμβαση μας και η στήριξη μας στους αγρότες για την επίλυση των προβλημάτων τους. Καταθέσαμε συγκεκριμένες προτάσεις για τη μείωση του κόστους παραγωγής και την δημιουργία αρδευτικών έργων για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα πρωταγωνιστήσαμε στον αγώνα ενάντια στην προσπάθειες της κυβέρνησης σαν καταστρατήγηση την απόφαση του ΣΤΕ για το ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας . Με ιδιαίτερη έμφαση και ένταση πρωταγωνιστήσαμε στον αγώνα να στηριχτούν οι σταφιδοπαραγωγοί και να μην οδηγηθούν σε εγκατάλειψη της καλλιέργειας σταφίδας. Κάναμε συνεχείς παρεμβάσεις για κάθε πρόβλημα που απασχολούσε τους αγρότες και επιπλέον πρωταγωνιστήσαμε να αυξηθεί η χρηματοδότηση για την δακοκτονία, είμαστε παρόντες σε όλους τους αγώνες και τις κινητοποιήσεις τους.


10) Αναδείξαμε τις ελλείψεις και τα προβλήματα στην υγεία και παιδεία. Πρωταγωνιστήσαμε στο να συζητηθούν στο Πε.Συ τα ζητήματα αυτά και πετύχαμε να παρθούν θετικές αποφάσεις.(στελέχωση νοσοκομείων και κέντρων υγείας, προβλήματα μαθητών ΑΜΕΑ, κάλυψη σχολικών γευμάτων όλων των μαθητών, σωστή και ασφαλής μεταφορά μαθητών κα) .

11) Για τα θέματα πολιτισμού αναδείξαμε την ανάγκη διεκδίκησης κονδυλίων για τον πολιτισμό και την αρχαιολογική ερεύνα και την προστασία των αρχαιολογικών και ιστορικών μνημείων. Συμμετείχαμε με συγκεκριμένες προτάσεις στην επιτροπή για των εορτασμό των 200 χρόνων καταθέτοντας συνεχώς προτάσεις με πιο εμφατική την ίδρυση του ινστιτούτου μελέτης της ιστορία των επαναστάσεων από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

12) Για το περιβάλλον: Η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος ήταν όλα αυτά τα χρόνια στις προτεραιότητες μας και αποτελούσε κατευθυντήρια γραμμή για τις προτάσεις μας. (Αναδείξαμε με ένταση την ανάγκη αντιπυρικής και αντιπλημμυρικής προστασίας , την ριζική αλλαγή του αντιπεριβαλοντικού σχεδιασμού της διαχείρισης των απορριμάτων , την τοποθέτηση συγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας στα πυρηνελαιουργεία και την μετεστέγαση τους, αντιταχθήκαμε και αγωνιστήκαμε με ένταση στην καταστροφή των βουνών απο την ανεξέλεγκτη εγκατάσταση ανεμογενητριών κ.α.) 13)Αγωνιστήκαμε με συνέπεια ενάντια στην ιδιωτικοποίηση και στην αδιαφάνεια των λειτουργιών της Περιφέρειας που συνέχισε και η Διοίκηση Νίκα μέσα από τις Αναπτυξιακές και στα χαριστικά “πανωπρίκια” στους “δικούς της” εργολάβους οπως τα 2 εκατομμύρια στην “Πετρής ΑΕ”

14) Αναδείξαμε καθημερινά προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στην περιφέρεια και όλους τους πολίτες και επιμείναμε στις παρεμβάσεις μας για την επίλυση των «μικρών» και «μεγάλων» προβλημάτων.Αναλυτικά το χρονολόγιο των δράσεων μας είναι το εξής:


22 Μαΐ 2019 ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ και καταγγείλαμε την πρακτική της διοίκησης Τατούλη κατά των αποφάσεων απαλλοτριώσεων που λήφθηκαν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου της 13ης Μαρτίου 2019 για το έργο αυτό λόγω μη νόμιμης σύγκλησής του ΠΕΣΥΠ


23 Μαΐ 2019 ΔΗΛΩΣΗ “ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α.”


29 Μαΐ 2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» ΓΙΑ ΤΟ Β ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


13 Ιουν 2019 Έστω και αργά ο αγώνας δικαιώθηκε μετά την δημοσίευση της απόφασης του 5ου κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το οποίο έκρινε μη νόμιμο το σχέδιο σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της εταιρείας «Β. Τατούλης και ΣΙΑ Ο.Ε.»,


16 Ιουλ 2019 Ανακοίνωση “Ο κ. Χατζηδάκης εκτελεί συμβόλαιο θανάτου της ΔΕΗ”


19 Ιουλ 2019 Άρθρο ενάντια στις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης να υποβαθμίσει τα Περιφερειακά Συμβούλια και να καταργήσει τα αποτελέσματα των εκλογών “Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ”


7 Αυγ 2019 Ανακοίνωση “ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να υποβαθμίσει τα Περιφερειακά Συμβούλια και να καταργήσει τα αποτελέσματα των εκλογών”


13 Αυγ 2019 ΔΗΛΩΣΗ μετά την πυρκαγιά “Για την καταστροφή της Ελαφονήσου υπάρχουν υπεύθυνοι”8 Σεπ 2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ “ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ”


9 Σεπ 2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ και πρόταση συζήτησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο “Να σταματήσει η παράνομη παρακράτηση των θεσμοθετημένων πόρων στις Περιφέρειες”


20 Σεπ 2019 Επίσκεψη στο Νοσοκομείο ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ “ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


24 Σεπ 2019 Εισήγηση στο θέμα: “Μεταφορά μεταναστών στο στρατόπεδο της Κορίνθου”


26 Σεπ 2019 ΔΗΛΩΣΗ “ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΜΕΝΕΙ”.


26 Σεπ 2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ “ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ” με αφορμή την απόρριψη από το Πε.Συ., των αναγκαστικών απαλλοτριώσεων για το ΣΔΙΤ της διαχείρισης των απορριμμάτων. Η απόρριψη ήταν δική μας νίκη διότι διασπάσαμε το κοινό μέτωπο των παρατάξεων που οι πολιτικοί τους φορείς ήταν υπέρ του ΣΔΙΤ και ήταν αποτέλεσμα του αγώνα των εκπροσώπων της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» στο προηγούμενο Πε.Συ.Π, της μαζικής και μαχητικής παρουσίας των πολιτών του Δήμου Ευρώτα της Οιχαλίας και της Παλαιόχουνης.


27 Σεπ 2019 ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ “Να σταματήσει η παράνομη παρακράτηση των θεσμοθετημένων πόρων στις Περιφέρειες”


27 Σεπ 2019 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΣΥΠ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ


1 Οκτ 2019 Πρόταση για τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας του Πε.Συ.Π.


1 Οκτ 2019 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ “ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΩΝ”


1 Οκτ 2019 Ανακοίνωση για την απόφαση της κυβέρνησης για παύση λειτουργίας των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ στη χώρα και την περιοχή μας


3 Οκτ 2019 Συνάντηση - συζήτηση του Θανάση Πετράκου με τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας για την παύση λειτουργίας των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ στη περιοχή μας


4 Οκτ 2019 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑΝ. ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ


10 Οκτ 2019 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ


11 Οκτ 2019 ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΞΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΔΕΗ


15 Οκτ 2019 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΜΑ: «ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ – ΚΟΡΩΝΗ»


16 Οκτ 2019 ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ


17 Οκτ 2019 ΔΗΛΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Συναλλαγή ΣΥΡΙΖΑ (Δέδε) με Χρυσή Αυγή στο ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου για τις εκλογές αντιπροσώπων στη ΓΣ της ΕΝΠΕ


17 Οκτ 2019 Αιτήματα σχετικά με την ειδική συνεδρίαση για το θέμα της ΔΕΗ


18 Οκτ 2019 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ : «Ταΰγετος – προβλήματα και αναπτυξιακό σχέδιο»


19 Οκτ 2019 Νέα ανακοίνωση “ Παλλαϊκό μέτωπο για Ανατροπή της κυβερνητικής απόφασης για το κλείσιμο των μονάδων της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη”


20 Οκτ 2019 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ


21 Οκτ 2019 Ανακοίνωση για την καθυστέρηση δημοπράτησης του Καλαμάτα- Πύλος , ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του Αεροδρομίου Καλαμάτας και την παραπομπή στις καλένδες του δρόμου Καλό Νερό- Τσακώνα

24 Οκτ 2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟ ΠΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ «Προστίθεται στην Οικονομική Επιτροπή των Περιφερειών η αρμοδιότητα κήρυξης αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτου για έργα αρμοδιότητας της οικείας Περιφέρειας, όταν έχει εκδοθεί σχετική Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου»!!!


29 Οκτ 2019 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΚΟΡΩΝΗΣ


29 Οκτ 2019 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ «Σοβαρότατος κίνδυνος κατάρρευσης του κάστρου της Κορώνης»


30 Οκτ 2019 ΟΜΙΛΙΑ- ΕΙΣΗΓΗΣΗ«ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΤΟ 2020 ΚΑΙ ΤΟ 2028»


31 Οκτ 2019 ΤΟ ΠΕΣΥΠ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΛΙΓΝΙΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ


1 Νοε 2019 Δήλωση “Επιμένει να εκτίθεται ο κ. Περιφερειάρχης για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το κλείσιμο των μονάδων της Μεγαλόπολης


5 Νοε 2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ “ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΑΓΝΟΙΑ Ή ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΓΚΑΛYΨΗΣ;”


8 Νοε 2019 ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΝΕ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ


11 Νοε 2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΣΥΠ ΤΟ ΘΕΜΑ “ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕ.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ”15 Νοε 2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ “ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ”20 Νοε 2019 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ «ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ Ανάγκη συμπληρωματικής χρηματοδότησης από την Περιφέρεια για το πρόγραμμα «ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ» για το έτος 2019-2020


20 Νοε 2019 ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ: «Τροποποιήσεις του Ν. 4555/2018 (Κλεισθένης) για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση»


21 Νοε 2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕ.ΣΥ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ενάντια στις τροπολογίες της κυβέρνησης με τις οποίες υποβαθμίζονται και αφαιρούνται αρμοδιότητες από τα Περιφερειακά Συμβούλια


21 Νοε 2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ


26 Νοε 2019 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ “Τι θα γίνει με τα αντιπλημμυρικά έργα της Μεσσηνίας που είχε ανατεθεί η μελέτη τους στον Μορέα;”


4 Δεκ 2019 Ανακοίνωση- καταγγελία “Μην παραβιάσετε την απόφαση του ΠΕΣΥΠ για τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις”


5 Δεκ 2019 ΕΙΣΗΓΗΣΗ “ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ”


6 Δεκ 2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ “ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ”


7 Δεκ 2019 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ “Ζητήσατε κ. Περιφερειαρχη από τον υπουργό την μείωση του κόστους παραγωγής μέσω της ενεργειακής αναβάθμισης των δικτύων του Ανάβαλου; οπως σας εχουμε προτείνει ?”


11 Δεκ 2019 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Θ. ΠΕΤΡΑΚΟΥ και Δ. ΔΡΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ


16 Δεκ 2019 ΕΙΣΗΓΗΣΗ “ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ”


18 Δεκ 2019 «Δήλωση για την υπερψήφιση από τον κ. Δέδε του προϋπολογισμού “Ο κ. ΔΕΔΕΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ»


19 Δεκ 2019 Νέα Δήλωση- καταγγελία Θ. Πετράκου και Δ. Δρούγκα για τη μη συζήτηση των επερωτήσεων


20 Δεκ 2019 ΔΗΛΩΣΗ “ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ”


31 Δεκ 2019 Επερώτηση-Πρόταση Θ. Πετράκου για το Ταχυδρομείο Κορώνης


16 Ιαν 2020 ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ «ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ 2020»


22 Ιαν 2020 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΜΑ: «ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ»


22 Ιαν 2020 ΔΗΛΩΣΗ “ΑΝΘΡΑΚΕΣ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ”


26 Ιαν 2020 Ο κ. ΒΟΡΙΔΗΣ «ΡΙΧΝΕΙ» ΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ Ο κ. ΝΙΚΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ


27 Ιαν 2020 Εισήγηση στο Θέμα: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ»


27 Ιαν 2020 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ


28 Ιαν 2020 Δήλωση Θ. Πετράκου και Δ. Δρούγκα για την υποκρισία των Τατούλη – Νίκα για τα πυρηνελαιουργεία. «Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές»


29 Ιαν 2020 Δήλωση Θ. Πετράκου «Η υπομονή των πολιτών για το Τζάννε-Καλαμάκι έχει εξαντληθεί»


30 Ιαν 2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «Άμεσα μέτρα στήριξης του εισοδήματος των αγροτών»


31 Ιαν 2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ«Νέα θεατρική παράσταση Νίκα – Τατούλη ενώ ευθύνονται και οι δυο για τη μη συγκρότηση των υπηρεσιακών συμβουλίων»


3 Φεβ 2020 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΗΓΩΝ ΤΗΣ ΛΕΡΝΗΣ»


5 Φεβ 2020 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΩΝ


6 Φεβ 2020 ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ: ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ 2020


11 Φεβ 2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «Νίκας και Τατούλης αρνήθηκαν απόφαση για τα πυρηνελαιουργεία»


16 Φεβ 2020 Ανοιχτό Κάλεσμα του Θανάση Πετράκου Συμπαράταξη με τους Ηλείους για το Πάτρα-Πύργος- Καλό Νερό –Τσακώνα


17 Φεβ 2020 ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ Εξελίξεις για την παύση λειτουργίας των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης»


17 Φεβ 2020 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ


17 Φεβ 2020 Πρόταση κατεπείγουσας συνεδρίασης για Καλό Νερό- Τσακώνα


17 Φεβ 2020 ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ –ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ- ΤΣΑΚΩΝΑ


25 Φεβ 2020 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕ.ΣΥ.Π ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 26ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ


25 Φεβ 2020 Δήλωση Το ΠΕΣΥΠ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΑ – ΠΥΡΓΟΣ – ΤΣΑΚΩΝΑ


27 Φεβ 2020 ΟΜΙΛΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΒΟΥΠΡΑΣΙΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ


27 Φεβ 2020 ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ Ο κ. ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ για τον δρόμο Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη


28 Φεβ 2020 Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ για το Καλό Νερό – Τσακώνα


29 Φεβ 2020 Είναι η ώρα για πολιτικές κινήσεις θάρρους και αποφασιστικότητας για το προσφυγικό


2 Μαρ 2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Τελευταία απάντηση στον κ. Χρυσομάλλη για τον δρόμο Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη


4 Μαρ 2020 Επερώτηση για τον ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΛΕΙΒΑΔΑΚΙΑ


10 Μαρ 2020 ΕΠΕΡΩΤΗΣH «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΑΚΑ»


11 Μαρ 2020 ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ - ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ


16 Μαρ 2020 ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ


19 Μαρ 2020 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΙΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 για τον κορονοϊό


24 Μαρ 2020 ΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ Ο κ. ΝΙΚΑΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΛΑΘΟΣ για τον κορονοϊό


27 Μαρ 2020 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΣΤΟ 1ο ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΔ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΣΥΠ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΙΣ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 για τον κορονοϊό


27 Μαρ 2020 ΑΠΟΦΑΣΗ –ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ για τον κορονοϊό


6 Απρ 2020 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΝΟΪΟ


7 Απρ 2020 ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΟΡΕΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ


8 Απρ 2020 ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕ.ΣΥ.Π. ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ14 Απρ 2020 15 ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ


15 Απρ 2020 ΔΗΛΩΣΗ Θ. ΠΕΤΡΆΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΟΔΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ


24 Απρ 2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ “ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ”


24 Απρ 2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ “ΝΑ ΑΠΟΠΕΜΨΕΙ ΧΘΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΟΝ ΥΜΝΗΤΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ”


1 Μαΐ 2020 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ


4 Μαΐ 2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ “Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ”


5 Μαΐ 2020 ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ μετά από πρόταση της παράταξής μας

«ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ 2020 ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ»

6 Μαΐ 2020 Ψήφισμα κατά του περιβαλλοντικού νομοσχεδίου από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου


13 Μαΐ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ “ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ για το Φυσικό Αέριο”


13 Μαΐ 2020 ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕ.ΣΥ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ για το Φυσικό Αέριο


15 Μαΐ 2020 Η ΝΙΚΗ ΤΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΖΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ – ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ για την αδικία στους συνταξιούχους επαγγελματίες που έχουν αγροτικό εισόδημα


18 Μαΐ 2020 ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Θ. ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΚΑΙ Δ. ΔΡΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΔΑ


22 Μαΐ 2020 Δεν δικαιολογείται πια καμία καθυστέρηση στην έγκριση της Μ.Π.Ε. για το Καλαμάτα – Ριζόμυλο – Πύλο – Μεθώνη


23 Μαΐ 2020 Πρόταση για συζήτηση με θέμα: Ενημέρωση και επαναβεβαίωση των αποφάσεων του ΠΕΣΥΠ για τα μεγάλα οδικά έργα Καλαμάτα - Μεθώνη και Καλό Νερό – Τσακώνα


25 Μαΐ 2020 Αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών λόγω του καύσωνα


26 Μαΐ 2020 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ Θ. ΠΕΤΡΑΚΟΥ Ανάγκη αποκατάστασης του αρχοντικού Ταρσούλη – Αξελού


28 Μαΐ 2020 ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Θ. ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ


29 Μαΐ 2020 Εγκληματική επιλογή το κλείσιμο και της Τηλεθέρμανσης στη Μεγαλόπολης


31 Μαΐ 2020 ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ


8 Ιουν 2020 Εκδήλωση της Αγωνιστικής Συνεργασίας: «Οι επιπτώσεις της βίαιης απολιγνιτοποίησης στο Λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης, την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, το περιβάλλον, τους εργαζομένους και τους καταναλωτές»


10 Ιουν 2020 Οι θέσεις και οι προτάσεις δράσης της παράταξης μας ενάντια στη βίαιη απολιγνιτοποίηση


11 Ιουν 2020 ΔΥΟ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ κ. ΝΙΚΑ. Για Μεγαλόπολη και Αποζημίωση αγροτών


15 Ιουν 2020 Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ


16 Ιουν 2020 ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ


18 Ιουν 2020 ΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟ ΤΑΡΣΟΥΛΗ -ΑΞΕΛΟΥ


18 Ιουν 2020 Επερώτηση: Για το κλείσιμο των υποκαταστημάτων της τράπεζας Πειραιώς στην Αγ. Τριάδα και στο Δερβένι


23 Ιουν 2020 ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ για το θέμα των αναγκαστικών απαλλοτριώσεων


25 Ιουν 2020 Να αποσυρθεί η πρόταση τροποποίησης του Οργανισμού της Περιφέρειας


27 Ιουν 2020 ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ;


1 Ιουλ 2020 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ Δεν θέλουμε συνεταιρισμό με το κράτος – τρομοκράτη για το Αεροδρόμιο της Καλαμάτας


2 Ιουλ 2020 ΕΙΣΗΓΗΣΗ για τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα παραγωγής της Περιφέρειας Πελοποννήσου


3 Ιουλ 2020 ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ Η ΜΕ ΤΟ «ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ»; ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ Η ΜΕ ΤΟΥΣ «ΡΕΣΤΗΔΕΣ»; Ανοιχτή επιστολή του Θανάση Πετράκου για το Καλαμάτα – Ριζόμυλο – Πύλο – Μεθώνη


6 Ιουλ 2020 ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


7 Ιουλ 2020 Αποζημιώσεις Αγροτών. Αντί για δράση και διεκδίκηση ευχολόγια από Νίκα και Τατούλη


8 Ιουλ 2020 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ Δύο ερωτήματα για τους αγρότες ζητούν απαντήσεις


10 Ιουλ 2020 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΘΕΜΑ: «Τι θα πράξει η Περιφέρεια για τη ΣΔΙΤ της διαχείρισης των απορριμμάτων μετά τα έγγραφα "βόμβες" της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των δικηγόρων των συλλόγων;»


13 Ιουλ 2020 Τοποθέτηση Θανάση Πετράκου στη συνέντευξη τύπου για το ΣΔΙΤ απορριμμάτων


13 Ιουλ 2020 «Όχι» από φορείς και συλλογικότητες της περιφέρειας Πελοποννήσου στο υπερκοστολογημένο και περιβαλλοντικά καταστροφικό ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα


14 Ιουλ 2020 Έξι παρατάξεις και 16 σύμβουλοι ζητάμε συνεδρίαση του ΠεΣυΠ για το ΣΔΙΤ


15 Ιουλ 2020 Η κυβέρνηση αρνείται να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των ελαιοπαραγωγών


17 Ιουλ 2020 Τίποτα το νέο από τον κ. Καραμανλή για τα μεγάλα έργα της Μεσσηνίας


21 Ιουλ 2020 Ανάγκη προκήρυξης των μελετών για το Καλό Νερό – Τσακώνα


22 Ιουλ 2020 «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ» ΔΗΛΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΤΡΑΚΟΥ – ΔΡΟΥΓΚΑ γιατί αρνείται ο Περιφερειάρχης να συζητηθεί το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων


24 Ιουλ 2020 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟ ΗΔ ΘΕΜΑ: «Αίτημα της προσωρινής διοικούσας επιτροπής κρατικών γεωτρήσεων Φιλιατρών - Εξοχικού για χρηματοδότηση»


12 Αυγ 2020 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΔΙΤ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ


12 Αυγ 2020 ΔΗΛΩΣΗ “ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΔΙΤ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ”


19 Αυγ 2020 Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ ΣΔΙΤ ΔΕΝ «ΜΠΑΛΩΝΕΤΑΙ» ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΥΠΟΒΟΛΗ


20 Αυγ 2020 Δήλωση Θανάση Πετράκου “ΕΝΩΝΩ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ”


24 Αυγ 2020 Πρόταση χρηματοδότησης για ανάδειξη των αρχαίων Φαρών


2 Σεπ 2020 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


7 Σεπ 2020 Επικαιροποιημένη Πρόταση απόφασης για την ανάδειξη των αρχαίων της Υπαπαντής


7 Σεπ 2020 ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΙΣΉΓΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ: «ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΔΙΤ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ»


7 Σεπ 2020 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 30 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ


13 Σεπ 2020 Επερώτηση: Τι θα πράξει η Περιφέρεια για την στήριξη των ελεύθερων επαγγελματιών ,των τοπικών μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων και των εργαζομένων από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού;


15 Σεπ 2020 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ Πρόταση 24 Περιφερειακών Συμβούλων


16 Σεπ 2020 κ. Νίκα κάνε έστω και ότι έκανε η Θεσσαλία και η Κ. Μακεδονία για τη στήριξη επιχειρήσεων λόγω κορονοϊού


17 Σεπ 2020 ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΖΟΣ


18 Σεπ 2020 Ο κ. ΝΙΚΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ


24 Σεπ 2020 Δήλωση Θανάση Πετράκου και Δημοσθένη Δρούγκα. Θετική μεν ανεπαρκής δε η απόφαση του κ. Νίκα


27 Σεπ 2020 12 (9 + 3) ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ


29 Σεπ 2020 H απόφαση του κ. Νίκα για τα πυρηνελαιουργεία δημιουργεί περισσότερα προβλήματα απ’ όσα λύνει


3 Οκτ 2020 ΟΧΙ ΣΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ


5 Οκτ 2020 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ «ΟΧΙ ΣΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ»


9 Οκτ 2020 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠεΣυΠ ΓΙΑ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


10 Οκτ 2020 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ


18 Οκτ 2020 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ


19 Οκτ 2020 ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΛΑΤΟΜΕΙΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ


22 Οκτ 2020 2η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ Για την ενίσχυση των εργαζομένων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων λόγω κορονοϊού


31 Οκτ 2020 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ Αποκατάσταση επικινδυνότητας οδών της Δημοτικής Ενότητας Κορώνης του Δήμου Πύλου – Νέστορος


31 Οκτ 2020 ΕΠΙΣΤΟΛΗ –ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΕΤΡΑΚΟΥ -ΔΡΟΥΓΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠεΣυΠ ΓΙΑ ΜΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΩΝ


2 Νοε 2020 ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 2ης ΕΠΕΡΩΤΗΣΗΣ Για την ενίσχυση των εργαζομένων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων λόγω κορονοϊού»


4 Νοε 2020 ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΔΕ - ΠΕΤΡΑΚΟΥ- ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ


5 Νοε 2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΔΕ - ΠΕΤΡΑΚΟΥ- ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ


8 Νοε 2020 «ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ» ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ Α.Ε.


9 Νοε 2020 Κριτική στο «Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ) για τις λιγνιτικές περιοχές Εισήγηση Θανάση Πετράκου


10 Νοε 2020 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΛΙΓΝΙΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ MASTER PLAN ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


14 Νοε 2020 ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ


16 Νοε 2020 Ανακοίνωση της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» για την 47η επέτειο του Πολυτεχνείου


16 Νοε 2020 Να αποσυρθεί άμεσα η απαράδεκτη απόφαση απαγόρευσης των συναθροίσεων! Δεκατέσσερις Περιφερειακοί Σύμβουλοι στην Πελοπόννησο,


18 Νοε 2020 Δήλωση: Μισές δουλειές για τους ελαιοπαραγωγούς


19 Νοε 2020 ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ Η ΑΠΟΚΟΠΗ – ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Επιστολή στον Περιφερειάρχη


20 Νοε 2020 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ


26 Νοε 2020 ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΙΤΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


2 Δεκ 2020 Οικονομική ενίσχυση των παραγωγών κάστανου


3 Δεκ 2020 Επερώτηση για Βελτίωση διαδημοτικής οδού Νέα Κορώνη – Χωματερό – Φοινικούντα


4 Δεκ 2020 Όχι στο κλείσιμο ιατρείων στην Περαχώρα και Αγίους Θεοδώρους στην Κορινθία


7 Δεκ 2020 ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ


8 Δεκ 2020 Σημαντική απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για την Χρυσή Αυγή Έκθετος ο κ. Νίκας και η παράταξη της Ν.Δ.


10 Δεκ 2020 Δήλωση Θ. Πετράκου και Δ. Δρούγκα για την «Αναπτυξιακή Αργολίδας Α.Ε.» «Δεν πρέπει ο λαός να πληρώνει τις ρεμούλες κανενός »


10 Δεκ 2020 ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ 1/3 για πυρηνελαιουργεία, ΠΟΠ ελιά Καλαμάτας, ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων και συζήτηση για μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό


16 Δεκ 2020 Δεν δικαιούστε να παραβιάζετε τον κανονισμό και να μας εμπαίζετε κύριε Νίκα και κύριε Σκαντζέ


18 Δεκ 2020 ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΑ


21 Δεκ 2020 ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΣΥΠ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Τ.Α. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


21 Δεκ 2020 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΠ ΕΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ»


21 Δεκ 2020 ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΠ ΕΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ»


21 Δεκ 2020 ΟΜΙΛΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2021 ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


22 Δεκ 2020 Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ για την ίδρυση αναπτυξιακού οργανισμού


23 Δεκ 2020 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΛΗΜΕΝΤΙΝΑΣ


23 Δεκ 2020 ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


27 Δεκ 2020 ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΠΡΟ Η.Δ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕ.ΣΥ.Π . ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


28 Δεκ 2020 ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ «ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ»


28 Δεκ 2020 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ Ερωτήματα για τη διαχείριση της δωρεάς Λαρσινού


28 Δεκ 2020 ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ


29 Δεκ 2020 ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ


2 Ιαν 2021 Ανακοίνωση για τις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής Για την Μαρίνα Ναυπλίου και το «Κτίριο Συσσιτίων» της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου


3 Ιαν 2021 ΔΗΛΩΣΗ Για την μη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για το αεροδρόμιο Καλαμάτας


8 Ιαν 2021 Ανακοίνωση “Πολύ ακριβά θα πληρώσουμε τη ΣΔΙΤ της διαχείριση των απορριμμάτων”


11 Ιαν 2021 Ανακοίνωση “Να γίνει επιτέλους δημοσιοποίηση των συνεδριάσεων και πρακτικών οικονομικής επιτροπής”


12 Ιαν 2021 Πρόταση για Ίδρυση στην Καλαμάτα Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου για την ιστορική έρευνα των επαναστάσεων


13 Ιαν 2021 ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ


13 Ιαν 2021 ΔΗΛΩΣΗ ΔΡΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΥΖΟΥ “ΡΕΚΟΡ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ κ.κ. ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΤΕΖΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΝΟ “


18 Ιαν 2021 Πρόταση Απόφασης για την αποκατάσταση βλαπτικών κυβερνητικών αποφάσεων για τους κατοίκους του Δήμου Μεγαλόπολης


19 Ιαν 2021 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ


20 Ιαν 2021 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ για διακοπή στη συζήτηση για ενίσχυση μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων


21 Ιαν 2021 ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ


21 Ιαν 2021 Είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο σε 1 ταξί να μεταφέρονται 4!!! μαθητές ΑμεΑ


23 Ιαν 2021 Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ


24 Ιαν 2021 ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ


24 Ιαν 2021 ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ κ. ΝΙΚΑ για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων


28 Ιαν 2021 Η ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΤΡΑΚΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ


28 Ιαν 2021 Συνέντευξη Τύπου για το ΣΔΙΤ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


28 Ιαν 2021 Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑμΕΑ


29 Ιαν 2021 ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΟΧΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ ΣΤΟ ΛΥΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ


30 Ιαν 2021 Ο κ. Νίκας ακολουθεί πιστά την πολιτική του κ. Τατούλη για το ΣΔΙΤ απορριμμάτων


4 Φεβ 2021 ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ Να Υλοποιηθεί η απόφαση για το ΠΟΠ ελιά Καλαμάτας


5 Φεβ 2021 Πρόταση έκτακτης συνεδρίασης του ΠεΣυΠ για εκλογικό νόμο, οικονομική επιτροπή και Ερασίνο


10 Φεβ 2021 Η ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑμΕΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


11 Φεβ 2021 Δήλωση- Διαμαρτυρία Θ. Πετράκου και Δ. Δρούγκα «ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ Η.Δ. ΤΩΝ 3 ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ 6 ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ 15 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ» (νέος εκλογικός νόμος, δημοσιοποίηση συνεδριάσεων Οικονομικής Επιτροπής, ανάκληση απόφασης για τον Ερασίνο)


12 Φεβ 2021 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΣΤΙΣ 13/2/2021


13 Φεβ 2021 ΛΑΘΟΣ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ κ. ΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΝΑΥΠΛΙΟΥ


14 Φεβ 2021 ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ 2021


15 Φεβ 2021 ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ


16 Φεβ 2021 ΚΑΤΕΙΠΟΥΓΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ένταξης θέματος προ ημερησίας διάταξης Θέμα: «Να επανεξεταστεί η μεταφορά των υπηρεσιών στο νέο κτίριο της Τρίπολης»


17 Φεβ 2021 Πρόταση Πετράκου – Δρούγκα - Όχι στους πλειστηριασμούς της αγροτικής περιουσίας


17 Φεβ 2021 ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


17 Φεβ 2021 ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΝΟ


17 Φεβ 2021 ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ 2021


17 Φεβ 2021 ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ


18 Φεβ 2021 Δικαίωση για ΠΟΠ, Λαρσινό και Νέδα


18 Φεβ 2021 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ Θ. ΠΕΤΡΑΚΟΥ – Δ. ΔΡΟΥΓΚΑ Για την επίλυση των προβλημάτων του Βιολογικού Άργους – Ναυπλίου


19 Φεβ 2021 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


19 Φεβ 2021 Νέα Επερώτηση: Φανερά επιβεβλημένη η παράταση του χρόνου της απολιγνιτοποίησης


24 Φεβ 2021 Αίτηση κατάθεσης εγγράφων για υπογραφή ΣΔΙΤ


24 Φεβ 2021 ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑ ΛΑΡΣΙΝΟΥ


24 Φεβ 2021 Πρόταση ψηφίσματος για τους δασικούς χάρτες


26 Φεβ 2021 Ντροπή σας κ. Νίκα για τους μαθητές ΑΜΕΑ


1 Μαρ 2021 Πρόταση έκτακτης συνεδρίασης του ΠεΣυΠ με τη διαδικασία του 1/3 για τα ΑμΕΑ


2 Μαρ 2021 ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΕΣΥΠ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΔ για τα θέματα μεταφοράς των ΑΜΕΑ, αύξηση ποσού για δακοκτονία, νέος εκλογικός νόμος


3 Μαρ 2021 Να καλύψει οικονομικά η Περιφέρεια τα σχολικά γεύματα


4 Μαρ 2021 ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΜΕΑ


4 Μαρ 2021 ΕΙΣΗΓΗΣΗ Η άρνηση του κ. Περιφερειάρχη να υλοποιήσει την ομόφωνη απόφαση του Πε. Συ. Π. για τη μεταφορά των μαθητών ΑΜΕΑ


4 Μαρ 2021 OI ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ


7 Μαρ 2021 Η ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ


8 Μαρ 2021 ΕΒΑΛΑΝ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΜΕΑ


11 Μαρ 2021 ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ 2021


11 Μαρ 2021 Άρθρο: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ


11 Μαρ 2021 ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ


12 Μαρ 2021 Επερώτηση Πετρακου και Δρουγκα Να χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια έργα αναβάθμισης του Αεροδρομίου Καλαμάτας


13 Μαρ 2021 Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για το νέο εκλογικό Νόμο που αφορά στην Αυτοδιοίκηση ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ μετά από πρόταση της παράταξής μας


19 Μαρ 2021 Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ


19 Μαρ 2021 ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΣΥΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ


19 Μαρ 2021 Να αποτρέψουμε την επαναλειτουργία του πεδίου βολής της Σχίζας


21 Μαρ 2021 Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΕΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ για το ΠΟΠ ελιά Καλαμάτας


21 Μαρ 2021 Πρόταση Απόφασης να καταγγείλουμε τη ΠΕΜΕΤΕ για εξώδικο στις εφημερίδες


24 Μαρ 2021 ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΣΥΠ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ ΠΕΜΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ


27 Μαρ 2021 Νέα Επιστολή Πρόταση για έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του ΠΕΣΥΠ για τα εξώδικα της ΠΕΜΕΤΕ


29 Μαρ 2021 Κοινή πρόταση έκτακτης και κατεπείγουσας συνεδρίασης για το ΠΟΠ ελιά Καλαμάτας


1 Απρ 2021 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ στη συγκέντρωση της Κυριακής στην Καλλιρρόη για το σκουπιδοεργοστάσιο


2 Απρ 2021 Δυστυχώς δικαιωνόμαστε για το Αεροδρόμιο Καλαμάτας – Έκθετος ο κ. Σαμαράς και όλοι οι νεοφιλελεύθεροι


3 Απρ 2021 Συστράτευση για να ανατραπεί η βίαιη απολιγνιτοποίηση


5 Απρ 2021 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ 7 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ 48.850.000 ΕΥΡΩ!!!


5 Απρ 2021 ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ για το ΠΟΠ ελιά Καλαμάτας μετά από πρόταση της παράταξής μας


7 Απρ 2021 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ «Γιατί είναι προτεραιότητα να δοθούν για 7 χιλιόμετρα 48.850.000 ευρώ»


8 Απρ 2021 ΔΗΛΩΣΗ “Επιλέξατε το ρόλο της κ. Πελώνη ενώ είστε Περιφερειάρχης κ. Νίκα για την απολιγνιτοποίηση”


9 Απρ 2021 ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ


12 Απρ 2021 Πρόταση απόφασης: Να αποζημιωθούν άμεσα οι παραγωγοί για τις ζημιές από χαλάζι και πάγο


13 Απρ 2021 ΔΗΛΩΣΗ Θ. ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΚΑΙ Δ. ΔΡΟΥΓΚΑ Μείζον θέμα η κυβερνητική πολιτική για το Φ.Α. στην Πελοπόννησο


13 Απρ 2021 Απαράδεκτη και προσβλητική η ομιλία του κ. Νίκα στη Βουλή για τους υπαλλήλους των Περιφερειών


14 Απρ 2021 Ανάγκη ενεργειών για την επαναλειτουργία της Διώρυγας της Κορίνθου


14 Απρ 2021 2η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ Αποκατάσταση επικινδυνότητας του δρόμου Ριζόμυλος – Κορώνη εντός της Δημοτικής Ενότητας Κορώνης


14 Απρ 2021 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ Να αποκατασταθεί αύριο η ηλεκτροδότηση των Γεωτρήσεων των αγροτών των Φιλιατρών


18 Απρ 2021 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ Επέκταση λιμενοβραχίονα Κορώνης και δημιουργία τουριστικού καταφυγίου


19 Απρ 2021 ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ –ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΞΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ για αντιδημοκρατική συμπεριφορά στο ΠεΣυΠ


24 Απρ 2021 Δήλωση Θανάση Πετράκου: Καθυστερήσεις και «μισές» δουλειές για το λιμάνι της Κυπαρισσίας


28 Απρ 2021 ΔΗΛΩΣΗ Θανάση Πετράκου: Ναι στον δρόμο Κορώνη – Ριζόμυλος. Αλλά Ναι και στην ανάδειξη της Αρχαίας Κορώνης


5 Μαΐ 2021 Ολοκλήρωση του δρόμου Τζάνε - Καλαμάκι, η ένσταση της Περιφέρειας στην απόφαση του ΚΑΣ και η μελέτη και κατασκευή του δρόμου Καλαμάκι- Κορώνη


7 Μαΐ 2021 Δήλωση Θ. Πετράκου Χειρότερος ο Τατούλης από τον Νίκα για το Τζάνε-Καλαμάκι


10 Μαΐ 2021 Επερώτηση Επείγουσες παρεμβάσεις στην ΕΟ Τρίπολης – Πύργου


11 Μαΐ 2021 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ- ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Για τη Διασφάλιση στρατηγικής σύνδεσης μετρικού σιδηροδρόμου Πελοποννήσου –Αττικής


11 Μαΐ 2021 Θα δώσει η Περιφέρεια 183 χιλιάδες σε τεχνικό σύμβουλο για το έργο ΣΔΙΤ που θα το πληρώσουμε εμείς


12 Μαΐ 2021 Επερώτηση Τα ερωτήματα για το τραγικό site της “Μυθικής Πελοποννήσου” ζητούν απαντήσεις


14 Μαΐ 2021 Επερώτηση «Γιατί παρανομείτε και μεταφέρετε τα μηχανήματα έργων από τις τεχνικές υπηρεσίες στα τμήματα εγγείων βελτιώσεων των ΔΑΟΚ;»


17 Μαΐ 2021 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ‘Η «ΗΜΕΤΕΡΩΝ»;


19 Μαΐ 2021 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΠ ΕΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


24 Μαΐ 2021 ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΔΑΣΩΝ


24 Μαΐ 2021 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


25 Μαΐ 2021 ΔΗΛΩΣΗ Θανάση Πετράκου και Δημοσθένη Δρούγκα «ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΘΗΝΑΙΟ Η ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΩΪΚΑ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝΤΑ


28 Μαΐ 2021 Η πολιτική Μητσοτάκη και η πρακτική Νίκα αφήνουν εκτός ενίσχυσης το 80% των μικρομεσαίων Δήλωση Θανάση Πετράκου, Δημοσθένη Δρούγκα


31 Μαΐ 2021 ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΗ ΕΚΛΟΓΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ


1 Ιουν 2021 Επερώτηση Οι εξελίξεις στο θέμα του Φυσικού Αερίου και η ανάγκη αντίδρασης του ΠΕΣΥΠ


3 Ιουν 2021 ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΔΙΤ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ Προς τον Πρόεδρο και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανάθεση της…


7 Ιουν 2021 Επερώτηση Μεγάλες οι ευθύνες της Περιφερειακής Αρχής για την τρομακτική καθυστέρηση της έναρξης της κουνουποκτονίας


7 Ιουν 2021 ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣτΕ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ


9 Ιουν 2021 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΜΦΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ


11 Ιουν 2021 21 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΖΗΤΑΜΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ FARGECO


14 Ιουν 2021 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΔΙΤ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ


14 Ιουν 2021 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗΣ ΣΤΑΦΙΔΑΣ


15 Ιουν 2021 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ


17 Ιουν 2021 Η ΜΑΥΡΗ ΣΤΑΦΙΔΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΟΣ Με τους σταφιδοπαραγωγούς ή με τους «Κουνινιώτηδες»


18 Ιουν 2021 Επερώτηση Για την πρόοδο των έργων μεταφοράς νερού του Αναβάλου στον πρώην δήμο Μιδέας


24 Ιουν 2021 Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΣΥΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΑΘΗΝΑΙΟ


24 Ιουν 2021 Δήλωση Πετράκου Ο κ. Νίκας "πούλησε" χθες τους σταφιδοπαραγωγούς


28 Ιουν 2021 ΕΙΚΟΣΙ (20) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΠεΣυΠ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ 1/3 ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΦΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΜΑΡΑΘΟΠΟΛΗΣ


30 Ιουν 2021 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Για τη στήριξη των σταφιδοπαραγωγών και των συνεταιριστικών τους οργανώσεων για τη μαύρη κορινθιακή σταφίδα


1 Ιουλ 2021 Απαράδεκτη η απόφαση Νίκα για την ανάκληση της μελέτης του δρόμου Καλαμάκι – Κορώνη


1 Ιουλ 2021 ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΣΤΑΦΙΔΑ Για τη στήριξη των σταφιδοπαραγωγών των συνεταιριστικών τους οργανώσεων & επιχειρήσεων για τη μαύρη κορινθιακή σταφίδα


1 Ιουλ 2021 ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΑΘΟΠΟΛΗΣ


2 Ιουλ 2021 ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ .ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΤΑΦΙΔΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ


6 Ιουλ 2021 Οφειλόμενες απαντήσεις στον κ. Νίκα για τις ανακρίβειές του για τη σταφίδα


15 Ιουλ 2021 ΟΜΙΛΙΑ Του Θανάση Πετράκου ΣΤΗΝ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΑΦΙΔΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ


17 Ιουλ 2021 ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - ΕΚΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ Ο κ. ΝΙΚΑΣ Δήλωση του Θανάση Πετράκου για τη σταφίδα


19 Ιουλ 2021 Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα 19-07-2021 στις 2:00 μ.μ. στο τόπο των παρανομιών και του περιβαλλοντικού εγκλήματος στο σκουπίδοεργοστάσιο


19 Ιουλ 2021 ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΠΡΕΠΗΣ Ο ΛΙΒΑΝΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ


27 Ιουλ 2021 Επερώτηση Απροστάτευτο και αφημένο στην τύχη του το οικοσύστημα της Νέδας καταγγέλλει η Ομοσπονδία Συλλόγων Χωριών Ορεινής Μεσσηνίας «Ο Επικούρειος Απόλλων»


10 Αυγ 2021 ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ


16 Αυγ 2021 Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Δήλωση του Θανάση Πετράκου για το Τζάννε - Καλαμάκι


18 Αυγ 2021 ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠεΣυΠ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ 1/3 για τα προβλήματα που δημιουργήσαν οι πυρκαγιές στην Πελοπόννησο


20 Αυγ 2021 ΕΙΚΟΣΙ ΟΚΤΩ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ


24 Αυγ 2021 ΔΗΛΩΣΗ Θανάση Πετράκου Η ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΟΣ. ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ


24 Αυγ 2021 ΔΗΛΩΣΗ Θανάση Πετράκου ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΟΡΩΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΩΡΙΟΥ ΜΕΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ


25 Αυγ 2021 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ


25 Αυγ 2021 ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ Τα προβλήματα που δημιούργησαν οι πρόσφατες πυρκαγιές στην Πελοπόννησο και οι προτάσεις για την αντιμετώπιση των άμεσων και μακροπρόθεσμων συνεπειών


27 Αυγ 2021 ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ


30 Αυγ 2021 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ


6 Σεπ 2021 Ερωτήματα και προβλήματα προς επίλυση για τους πυρόπληκτους


7 Σεπ 2021 Επερώτηση Η Περιφέρεια θα παρέμβει στη κυβέρνηση για τις μεγάλες ελλείψεις γιατρών και Νοσηλευτών του Νοσοκομείου Καλαμάτας προς Υπουργείο Υγείας;


14 Σεπ 2021 Επερώτηση Τι θα πράξει η Περιφέρεια για τα οξυμένα προβλήματα της Εκπαίδευσης


15 Σεπ 2021 ΝΕΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΗΣ ΛΕΡΝΗΣ


16 Σεπ 2021 Πρόταση απόφασης Να παρέμβει η Περιφέρεια στα προβλήματα του Κτηματολογίου


17 Σεπ 2021 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΕΤΑΛΙΔΙ- ΚΟΡΩΝΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΞΟΔΟΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ – ΚΑΛΑΜΑΚΙ


22 Σεπ 2021 ΑΙΣΧΟΣ!!! ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑ ΜΕΧΡΙ 5.225.000 ΕΥΡΩ !!!


24 Σεπ 2021 Ανακοίνωση: Παλλαϊκό μέτωπο ενάντια στην απόφαση για πλήρη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ


30 Σεπ 2021 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΜΑ «ΣΤΕΝΟ» ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ


1 Οκτ 2021 ΕΙΣΗΓΗΣΗ στο θέμα “Πορεία υλοποίησης των αποφάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις πρόσφατες πυρκαγιές και την αποζημίωση των πληγέντων πολιτών”


5 Οκτ 2021 Η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΛΙΓΝΑΔΗ Δήλωση των Θανάση Πετράκου και Δημοσθένη Δρούγκα


5 Οκτ 2021 ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΕΣΥΠ (Από Θανάση Πετράκο και Δημοσθένη Δρούγκα)


5 Οκτ 2021 ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ


7 Οκτ 2021 Ένα χρόνο από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής κατώτερος των περιστάσεων ο Πρόεδρος του ΠεΣυΠ


7 Οκτ 2021 ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΖΗΤΑΜΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ


7 Οκτ 2021 Ο Πρόεδρος παραβιάζει τον κανονισμό και τη δημοκρατική δεοντολογία ­– Να γίνει ορθή επανάληψη της πρόσκλησης και να προταχθεί το θέμα της καταδίκης των φασιστικών επιθέσεων


8 Οκτ 2021 ΕΝΙΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ


11 Οκτ 2021 Ανακοίνωση: Να παρθούν ουσιαστικά μέτρα για τη μείωση του κόστους ενέργειας


13 Οκτ 2021 ΕΙΣΗΓΗΣΗ “Να αποτρέψουμε την πλήρη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ”


14 Οκτ 2021 Πρόταση Απόφασης για την πλήρη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ


15 Οκτ 2021 Απαράδεκτη η στάση της παράταξη Γόντικα για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ


19 Οκτ 2021 Κρίμα κ. Νίκα…. Κοινή δήλωση των Γιώργου Δέδε, Θανάση Πετράκου, Δήμητρας Λυμπεροπούλου και Παναγιώτη Κάτσαρη για τη μη συζήτηση του θέματος των πυρόπληκτων


20 Οκτ 2021 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Θ. ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


20 Οκτ 2021 ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ


21 Οκτ 2021 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 19 ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


25 Οκτ 2021 ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΦΙΔΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ;


26 Οκτ 2021 Ώρα ευθύνης και δράσης για το σιδηρόδρομο Δήλωση Θανάση Πετράκου και Δημοσθένη Δρούγκα


27 Οκτ 2021 ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ


31 Οκτ 2021 ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΛΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ»


1 Νοε 2021 ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ κ. ΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑΙΗ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ; Του Θανάση Πετράκου


1 Νοε 2021 ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Θ. ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΚΑΙ Δ. ΔΡΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ


1 Νοε 2021 KOINH ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ: «ΠΟΡΕΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΕΣΥΠ (ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 30/08/2021) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ»


3 Νοε 2021 ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΝΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


3 Νοε 2021 ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΦΙΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ


4 Νοε 2021 ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ Πρωτοβουλίες και ενέργειες για τον έλεγχο της υγειονομικής κατάστασης των εργατών γης στην περιφέρεια Πελοποννήσου


5 Νοε 2021 Τι θα πράξει η Περιφέρεια για το Καλό Νερό – Τσακώνα και τον Δυτικό σιδηροδρομικό άξονα;


5 Νοε 2021 ΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΘΕΣ (4/11/2021) ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΦΙΔΑ


10 Νοε 2021 Οι θέσεις της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας 2022


15 Νοε 2021 Ανακοίνωση της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Για την 48η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου


6 Δεκ 2021 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΩΝΗΣ


6 Δεκ 2021 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΑ


7 Δεκ 2021 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ Για τις ζημιές στα λιμάνια Κυπαρισσίας και Μαράθου και την επιχείρηση υποβάθμισης των ζημιών


10 Δεκ 2021 Η πραγματικότητα διαψεύδει για μια ακόμη φορά τους Νίκα και Τατούλη για τα σκουπίδια ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ


11 Δεκ 2021 ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟ Η.Δ. ΩΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


18 Δεκ 2021 Επιεικώς απαράδεκτος ο κ. Νίκας για τις απαντήσεις του για: τη διάβαση του ΟΑΕΔ, τις ζημιές στην Κορώνη και τα πυρηνελαιουργεία


20 Δεκ 2021 ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟΝ κ. ΝΙΚΑ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ


22 Δεκ 2021 ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΑΦΙΔΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ Δήλωση Θανάση Πετράκου


23 Δεκ 2021 ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2022 ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ¨» ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ


29 Δεκ 2021 ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ Η αλληλογραφία με το Ελεγκτικό Συνέδριο


31 Δεκ 2021 Θ. Πετράκος: 422 εκατ. ευρώ θα παρακρατήσει παράνομα από τις Περιφέρειες η Κυβέρνηση


8 Ιαν 2022 ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ 9ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022


14 Ιαν 2022 ΠΡΟΤΑΣΗ 26 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕ.ΣΥ.Π. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ 1/3 ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΦΙΔΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ


17 Ιαν 2022 ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΙ κ.κ. ΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ


17 Ιαν 2022 ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΙ κ.κ. ΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ


18 Ιαν 2022 ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΦΙΔΟΠΑΡΑΓΩΓΟ ή ΜΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ; ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κ. ΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ!» Άρθρο του Θανάση Πετράκου


21 Ιαν 2022 ΕΙΣΗΓΗΣΗ Στήριξη των σταφιδοπαραγωγών και συμπληρωματική ενίσχυση του εισοδήματος τους από την Περιφέρεια Πελοποννήσου


26 Ιαν 2022 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ Για την πορεία του έργου ΣΔΙΤ της διαχείρισης των απορριμμάτων


27 Ιαν 2022 Να αποζημιωθούν οι αγρότες της Αργολίδας για τη ζημιά που υπέστησαν» Κατεπείγουσα πρόταση ένταξης του θέματος προ ημερησίας διάταξης


1 Φεβ 2022 Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΣΥΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΕΤΟ


1 Φεβ 2022 Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΤΑΦΙΔΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ


7 Φεβ 2022 ΓΙΑΤΙ κ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΗ ΔΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΝΑ; ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΜΑΣ


8 Φεβ 2022 Γιατί κ. Περιφερειάρχη παραπέμπετε στις καλένδες το Καλό Νερό – Τσακώνα;


11 Φεβ 2022 ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟ Η.Δ. ΩΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΕΣΥΠ


12 Φεβ 2022 ΔΗΛΩΣΗ για τη ΜΠΕ του μάστερ πλαν για το λιμάνι της Καλαμάτας


15 Φεβ 2022 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ για την ένταξη της Καλαμάτας στις μαρτυρικές πόλεις


16 Φεβ 2022 ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ


17 Φεβ 2022 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ


17 Φεβ 2022 ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΙΜΕΝΑ Καλαμάτας


21 Φεβ 2022 ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 49 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 21 και 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1973


22 Φεβ 2022 ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΜΠΕ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΠΛΑΝ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ με πρωταγωνιστικό τον ρόλο της παράταξής μας


22 Φεβ 2022 Η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για το master plan Λιμένα Καλαμάτας


22 Φεβ 2022 ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ Γ. ΔΕΔΕ, Θ. ΠΕΤΡΑΚΟΥ, Δ. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ,Π. ΚΑΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΉ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΣΥΠ ΤΗΣ ΜΠΕ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (MASTERPLAN) ΛΙΜΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


23 Φεβ 2022 ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΔΕ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ


23 Φεβ 2022 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ – ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ του Θανάση Πετράκου ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ


27 Φεβ 2022 ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΑΙΡΕΤΩΝ


2 Μαρ 2022 ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΛΙΓΝΙΤΙΚΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΗ ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ


4 Μαρ 2022 ΕΙΣΤΕ ΕΚΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ κ. ΝΙΚΑ Δήλωση Θανάση Πετράκου και Δημοσθένη Δρούγκα για τη στάση του απέναντι στους υπαλλήλους την Ημέρα της Γυναίκας


8 Μαρ 2022 25 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΠΥΛΟΥ


15 Μαρ 2022 Επειδή τα εκατομμύρια δεν είναι «πετσετάκια» Για τα επιπλέον 2 εκ. ευρώ στην ανάδοχη εταιρεία του Τζάννε – Καλαμάκι Δήλωση Θανάση Πετράκου


16 Μαρ 2022 Καταγγελία – Επερώτηση Μη απόδοση εγγράφων για το ΣΔΙΤ διαχείρισης απορριμμάτων


17 Μαρ 2022 O αγώνας επιβίωσης των βιοπαλαιστών αγροτών της χώρας μας είναι και δικός μας αγώνας Ανακοίνωση της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου»


22 Μαρ 2022 Οι πολίτες του Ευρώτα δεν παρανομούν κ. Νίκα .Άλλοι παρανομούν…


28 Μαρ 2022 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ για το Σκουπιδοεργοστάσιο στην περιοχή Natoura του Ευρώτα


31 Μαρ 2022 Νέα ανακοίνωση- καταγγελία μετά τη γνωστοποιηση των στοιχείων οτι η βίαιη και πρόωρη απολιγνιτοποίηση έχει επιβαρύνει στενά οικονομικά από το Φεβρουάριο 2021- Φεβρουάριος 2022 τη χώρα και τη κοινωνία με 2,3δις !!!


3 Απρ 2022 Πρόταση ψηφίσματος για την επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία και τον πόλεμο στην Ουκρανία7 Απρ 2022 Νέα Επερώτηση “Γιατί δεν μας δίνετε τα έγγραφα που έχουμε ζητήσει για το ΣΔΙΤ διαχείρισης των απορριμμάτων”


10 Απρ 2022 ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΡΟΩΡΗΣ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ


10 Απρ 2022 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ


11 Απρ 2022 ΝΕΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο κ. ΝΙΚΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ


12 Απρ 2022 4η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ


12 Απρ 2022 ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΡΟΩΡΗΣ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ


13 Απρ 2022 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ Θα κάνει κάτι η Περιφέρεια για: α) τη μείωση του ενεργειακού κόστους; και β) τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των προϊόντων μας;


28 Απρ 2022 Η «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


28 Απρ 2022 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ


30 Απρ 2022 ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ


5 Μαΐ 2022 ΤΕΛΙΚΑ Ο κ. ΝΙΚΑΣ ΕΧΕΙ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΕΤΡΗΔΕΣ» Δήλωση Θανάση Πετράκου


9 Μαΐ 2022 Στον “αέρα” οι αγροτικές επιδοτήσεις 2,5 δις ευρώ


19 Μαΐ 2022 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ Τι θα πράξει η Περιφέρεια για τη χρηματοδότηση των Δασαρχείων


19 Μαΐ 2022 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ Ενίσχυση ποδοσφαιρικών ενώσεων


30 Μαΐ 2022 ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΑΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΝΕΙ 2.099. 320 ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΝΕ- ΚΑΛΑΜΑΚΙ


31 Μαΐ 2022 Η ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΖΑΝΕ- ΚΑΛΑΜΑΚΙ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ


31 Μαΐ 2022 ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ!!!!


31 Μαΐ 2022 Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΝΕ- ΚΑΛΑΜΑΚΙ


31 Μαΐ 2022 ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ γιατί δεν μας δίνουν τα έγγραφα για το ΣΔΙΤ


1 Ιουν 2022 Ο αγώνας για το ΠΟΠ ελιά Καλαμάτας δικαιώθηκε. Να εφαρμόσει η Κυβέρνηση άμεσα την απόφαση του ΣτΕ Δήλωση Θανάση Πετράκου


3 Ιουν 2022 ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΝΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙ


5 Ιουν 2022 Η ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ κ. ΝΙΚΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ


9 Ιουν 2022 Πρόταση έκτακτης συνεδρίασης του ΠεΣυΠ με τη διαδικασία του 1/3 των υπογραφών για το σχέδιο Νόμου του Υπ. Εσωτερικών με το οποίο καταργεί τη δυνατότητα των επικεφαλής των παρατάξεων να θέτουν θέματα Προ Ημερησίας Διάταξης


10 Ιουν 2022 Έξι παρατάξεις και 16 Περιφερειακοί Σύμβουλοι καταθέσαμε πρόταση έκτακτης συνεδρίασης του ΠεΣυΠ για το σχέδιο Νόμου του Υπ. Εσωτερικών το οποίο καταργεί τη δυνατότητα των επικεφαλής των παρατάξεων να θέτουν θέματα Προ Ημερησίας Διάταξης


15 Ιουν 2022 Η Περιφερειακή Αρχή συνεχίζει να παρανομεί για τα 2 εκατ. στον Πετρή για το Τζάννε – Καλαμάκι. Δήλωση Θανάση Πετράκου και Δημοσθένη Δρούγκα


17 Ιουν 2022 ΜΗΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Δήλωση του Θανάση Πετράκου Η επίσκεψη και οι δηλώσει του κ. Μητσοτάκη


20 Ιουν 2022 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ


21 Ιουν 2022 Επανακατάθεση πρότασης έκτακτης συνεδρίασης του ΠεΣυΠ με 19 υπογραφές για το σχέδιο Νόμου του Υπ. Εσωτερικών με το οποίο καταργεί τη δυνατότητα των επικεφαλής των παρατάξεων να θέτουν θέματα Προ Ημερησίας Διάταξης


24 Ιουν 2022 ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ 2022


26 Ιουν 2022 ΠΟΠ ΕΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΡΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟΥ ΧΡΥΣΑΔΑΚΟΥ


28 Ιουν 2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΣΥΠ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΣΥΠ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΠ ΕΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


28 Ιουν 2022 ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ


29 Ιουν 2022 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΟΧΙ το σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών με το οποίο καταργεί τη δυνατότητα των επικεφαλής των παρατάξεων να θέτουν θέματα Προ Ημερησίας Διάταξης


4 Ιουλ 2022 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ενάντια στην απόφαση του Υπ. Εσωτερικών για τις αντιδημοκρατικές ρυθμίσεις στην Αυτοδιοίκηση και υπέρ της καθέρωσης της γνήσιας απλής αναλογικής με ένα γύρο και έμμεση εκλογή Δημάρχου και Περιφερειάρχη


6 Ιουλ 2022 ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 2.099.320,32 ευρώ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΝΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙ


11 Ιουλ 2022 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ


3 Αυγ 2022 Για το αντιπλημμυρικό της Καλαμάτας συνοπτικά οι θέσεις της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» στη συνεδρίαση του ΠεΣυΠ


22 Αυγ 2022 ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


30 Αυγ 2022 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΥΓΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΕΜΠ κ. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΗ


5 Σεπ 2022 ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΠ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


12 Σεπ 2022 Ο κ. ΝΙΚΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΠΟΠ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ?


12 Σεπ 2022 Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ "ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΠ


13 Σεπ 2022 Χαιρετισμός Θανάση Πετράκου για Γιώργο Μπίζο


22 Σεπ 2022 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ Τα ψέματα για τα πυρηνελαιουργεία τελείωσαν Περιφέρεια, Κυβέρνηση και Επιχειρηματίες ήρθε η ώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους


23 Σεπ 2022 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ Τι γίνεται με τα έργα στην περιοχή του πρώην Δήμου Αλαγονίας στον Ταΰγετο;


23 Σεπ 2022 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΧΩΡΟΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ


26 Σεπ 2022 ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΣΤΑΦΙΔΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΤΡΟΦΗ


4 Οκτ 2022 Η κοκορομαχία ευτελίζει το Περιφερειακό Συμβούλιο και στέλνει τα σοβαρά θέματα στις καλένδες


5 Οκτ 2022 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ Μεγάλος κίνδυνος για την ελαιοπαραγωγή από τους αυξημένους πληθυσμούς δάκου


7 Οκτ 2022 ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ


7 Οκτ 2022 ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


12 Οκτ 2022 ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ


13 Οκτ 2022 ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


20 Οκτ 2022 ΓΙΑΤΙ ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ;


4 Νοε 2022 Πρόταση ένταξης θέματος στη προσεχή συνεδρίαση του ΠεΣυΠ κατά προτεραιότητα με 15 υπογραφές για την ανάπλαση της Πλατείας Φιλιατρών


15 Νοε 2022 Ανακοίνωση της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Για την 49η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου


23 Νοε 2022 Κοινή πρόταση των παρατάξεων για τροποποίηση της Η.Δ. ΓΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ


27 Νοε 2022 Ανάκληση της απόφασης για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Τριφυλίας για την ανάπλαση της πλατείας Φιλιατρών, προϋπολογισμού ύψους 3.250.000 ευρώ»


29 Νοε 2022 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ


1 Δεκ 2022 ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ ΑΡΑΓΕ ΟΙ κ. ΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ;


5 Δεκ 2022 Ο κ. ΝΙΚΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ «Όχι στα θεσμικά πραξικοπήματα και στην κατάργηση των Περιφερειακών, Δημοτικών και Κοινοτικών συμβουλίων»


17 Δεκ 2022 Αίτημα για την ανάγκη συμμόρφωσης της λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και της Οικονομικής Επιτροπής μετά την ιστορική απόφαση του ΣτΕ «Όχι στα θεσμικά πραξικοπήματα και στην κατάργηση των Περιφερειακών, Δημοτικών και Κοινοτικών συμβουλίων»


20 Δεκ 2022 ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΜΑ: Η συμμόρφωση της λειτουργίας της Οικονομικής Επιτροπής και του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου με την ιστορική απόφαση του ΣτΕ «Όχι στα θεσμικά πραξικοπήματα και στην κατάργηση των Περιφερειακών, Δημοτικών και Κοινοτικών συμβουλίων»


4 Ιαν 2023 Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΣΥΠ


12 Ιαν 2023 ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ Η ΑΝΑΓΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Κ.Υ. ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΕΧΕΙ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΥΛΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ


19 Ιαν 2023 Επερώτηση: Γιατί καθυστερεί η αποζημίωση των πυρόπληκτων του Βασιλιτσίου;


20 Ιαν 2023 ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ Θέμα : «Η στήριξη του αγώνα των κατοίκων της Ανατολικής Πυλίας για την επίλυση του προβλήματος υγειονομικής κάλυψης της Ανατολικής Πυλίας.»


22 Ιαν 2023 Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ Δήλωση- πρόσκληση των Θανάση Πετράκου και Δημοσθένη Δρούγκα


23 Ιαν 2023 ΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝ. ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΣΥΠ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΥΛΙΑΣ


23 Ιαν 2023 ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Για την αντισυνταγματική τροπολογία Βορίδη για τη σύνθεση της Οικονομικής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής σε Δήμους και Περιφέρειες


3 Φεβ 2023 ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟ Η.Δ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ: “ΟΙ ΣΤΑΦΙΔΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ SOS ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ»


3 Φεβ 2023 ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΤΡΟΦΗΣ –ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ


7 Φεβ 2023 ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΦΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΑΦΙΔΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ


7 Φεβ 2023 Η ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΣΤΑΦΙΔΑΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ , ΟΥΚΡΑΝΙΑ Κοινή συμπληρωματική πρόταση των Γιώργου Δέδε και Θανάση Πετράκου


8 Φεβ 2023 Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΥΠΕ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΥΛΙΑΣ Δήλωση του Θανάση Πετράκου


9 Φεβ 2023 19 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΥΠΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ


10 Φεβ 2023 ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ Η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» εκφράζει τη συμπαράσταση της στο δίκαιο αγώνα των αγροτών της που αγωνίζονται για να μπορούν να επιβιώσουν και να καλλιεργήσουν τη «μάνα Γή».


27 Φεβ 2023 ΕΙΣΗΓΗΣΗ Ανάκληση της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής (17/1/2023) για την τροποποίηση της Π.Σ. του έργου Ανάπλαση πλατείας Φιλιατρών


7 Μαρ 2023 ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


12 Μαρ 2023 Δήλωση των Περιφερειακών Συμβούλων Θανάση Πετράκου και Δημοσθένη Δρούγκα Η τρομοκρατία δεν θα περάσει Αλληλεγγύη στον Παναγιώτη Κάτσαρη


14 Μαρ 2023 ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΑΠΟ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΔΡΟΥΓΚΑ


15 Μαρ 2023 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ


16 Μαρ 2023 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΑΚΑ


23 Μαρ 2023 ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗΣ - ΠΡΟΤΑΣΗΣ «Υλοποίηση πρότασης του αειμνήστου καθηγητή Πολυχρόνη Ενεπεκίδη για την ίδρυση στην Καλαμάτα Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου για την ιστορική έρευνα των επαναστάσεων»


24 Μαρ 2023 Καταγγείλαμε με ανακοίνωση την τρομοκρατική ποινή στοΔημοτικό Συμβούλιο Αγ. Δημητρίου απο το Βορίδη επειδή υπεράσπισαν τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων και ζητήσαμε να πάρει θέση το ΠΕΣΥΠ.

26 Μαρ 2023 2η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Θ. ΠΕΤΡΑΚΟΥ Ανάγκη αποκατάστασης του αρχοντικού Ταρσούλη – Αξελού


28 Μαρ 2023 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

14 Ιουν 2023 Καταγγείλαμε τα μεγάλα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί το 2023 από την Ανεύθυνη και κουτοπόνηρη διαχείριση των Αγροτικών Επιδοτήσεων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

3 Ιουλίου 2023 Μετά από πρόταση μας συζητήθηκε και πήρε ομόφωνη απόφαση το ΠΕΣΥΠ για τη διεκδίκηση της επίλυσης των Υγειονομικών κενών στην Ανατολική Πυλία ( Κ.Υ. Στον Αγ. Ανδρέα, Σταθμό ΕΚΑΒ στην Κορώνη, Στελέχωση Ιατρείων για να λειτουργεί Κέντρο Εφημερίας στη Λογγά 7 ημέρες την εβδομάδα και 24 ωρες την ημέρα )


18 Ιουλ 2023 Απόφαση – Επίσημη Πρόταση της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» για κοινή εκλογική κάθοδο των αυτοδιοικητικών παρατάξεων της Αριστεράς


19 Ιουλ 2023 ΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ


19 Ιουλ 2023 ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΤΟΥ 2021 ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΗΣ


20 Ιουλ 2023 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


30 Ιουλ 2023 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ κ. ΓΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΥΜΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΑΜΕ


24 Αυγ 2023 Καταγγείλαμε την κυβερνητική απόφαση για περαιτέρω εμπλοκή της χώρας μας της Ελλάδας και του στρατιωτικού Αεροδρομίου Καλαμάτας στο Ρωσοουρκανικό πόλεμο


1 Σεπ 2023 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.


2 Σεπ 2023 ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ"


5 Σεπ 2023 Πρόταση για να διεκδικήσει η Περιφέρεια να επαναλειτουργήσει η αεροπορική γραμμή Καλαμάτα - ΘεσσαλονίκηΜετάφραση