16.2.18

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018


ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
 1. Την Τρίτη έγινε στη Τρίπολη στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας    συνάντηση των Επιτροπών κατά των πλειστηριασμών από  όλους τους νομούς της Πελοποννήσου, μετά από  πρόσκληση της Επιτροπής Αρκαδίας κατά των πλειστηριασμών.
Στη σύσκεψη ήταν και εκπρόσωποι Περιφερειακών Παρατάξεων  εργατικών και αγροτικών σωματείων ,συλλόγων και Εργατικών  Κέντρων  .
 Η Πελοποννησιακή Σύσκεψη αυτή αποφάσισε να γίνει παλλαϊκή συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας την Τρίτη 27  Φεβρουαρίου  στις 6μμ ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης. .
Την Τρίτη 27  Φεβρουαρίου  στις 6μμ θα είναι στη Τρίπολη και θα μιλήσει στα πλαίσια του δήθεν Αναπτυξιακού Συνεδρίου που διοργανώνει η  κυβέρνηση σε συνεργασία με τη Περιφέρεια και το ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας
.Για την ενημέρωση των πολιτών ώστε να υπάρξει μαζική συμμετοχή στη κινητοποίηση αποφασίστηκε
Α) Να γίνει τη Τετάρτη 21  Φεβρουαρίου  συνέντευξη τύπου στη Τρίπολη  και τη Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου  συνέντευξη τύπου στους άλλους νομούς της Περιφέρειας.
Β) Να κληθούν  να συμμετάσχουν στη κινητοποίηση της Τρίπολης όλοι  οι φορείς ,τα σωματεία και οι  σύλλογοι  του κάθε  νομού  .
2.Επειδη την Τέταρτη 21  Φεβρουαρίου όπως είναι γνωστό ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί  ,αποφασίστηκε να γίνουν  πολύπλευρες  δράσεις εκείνη την ημέρα σε όλους τους νομούς για να καταγγελθούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και να καλεστεί ο λαός να συμμετάσχει στη κινητοποίηση της Τρίπολης   την Τρίτη 27  Φεβρουαρίου  στις 6μμ.


Μετάφραση