7.5.23

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΜέΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

 ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΜέΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

1. Την Κυριακή το πρωί οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΜέΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ της Β1 Εκλογικής Περιφέρειας του Βόρειου Τομέα Αθηνών , Ντίνα Γουλίου, Λευτέρης Μαγιάκης , Θανάσης Πετράκος ,Τάνια Τσάγκα και Αρης Τόλιος μαζι με νεολαίους του ΜέΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ επισκέφτηκαν την Αγία Παρασκευή και συνομίλησαν με τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής και τους κάλεσαν να ενισχύσουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου το Ενωτικό Αγωνιστικό ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας .
2. Το απόγευμα της Κυριακής ο Γιώργος Βαμβακάς και ο Θανάσης Πετράκος απο το περίπτερο του ΜέΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ στο Γαλάτσι το οποίο βρίσκεται Βείκου και Γαλατσίου μπροστά από τη Eurobank συζήτησαν με τους δημότες του Γαλατσίου και τους κάλεσαν να ενισχύσουν το ΜέΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ στις εκλογές της 21ης Μαΐου
Στις συζητήσεις τους αυτές ενημέρωσαν τους πολίτες για τις θέσεις του ΜέΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ ,για τις θέσεις του ΜέΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ για όλα τα μεγάλα θέματα της χώρας και γιατί πρέπει να ενισχύσουν το ΜέΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ στις εκλογές .
Ιδιαίτερα ενημέρωσαν τους πολίτες για το σχέδιο “Δήμητρα” και γιατί η ΝΔ ξεσήκωσε τόσο μεγάλο θόρυβο και διαστρέβλωση . Εξήγησαν ότι το σχέδιο “Δήμητρα” είναι ένα δημόσιο σύστημα δωρεάν ψηφιακών συναλλαγών σε ευρώ, μεταξύ του δημοσίου και ιδιωτών καθώς και ιδιωτών μεταξύ τους. Αυτή είναι η βάση του σχεδίου. Ως Δημόσιο Δωρεάν Σύστημα Ηλεκτρονικών Συναλλαγών, το ΔΗΜΗΤΡΑ δίνει ανάσα στην αγορά και τα νοικοκυριά, διότι θα γλυτώσει τους πολίτες από το χαράτσι των τραπεζών κάθε φορά που θα αγοράζουν κάτι, οτιδήποτε, με πλαστικό χρήμα και κάθε φορά που θα κάνουν μια ηλεκτρονική πληρωμή, όπως για το ρεύμα, την ύδρευση, τις τηλεπικοινωνίες, κ.λπ. Είναι χαρακτηριστικό ότι το έτος 2021, το σύνολο των εσόδων από προμήθειες που υφάρπαξαν οι τράπεζες ληστρικά από τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα ήταν 1,4 δισ ευρώ!
Με το ΔΗΜΗΤΡΑ όλες οι ηλεκτρονικές συναλλαγές είναι δωρεάν! ΔΗΜΗΤΡΑ σημαίνει τέλος στο χαράτσι των τραπεζών.
Συμπερασματικά Το ΔΗΜΗΤΡΑ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο άσκησης πολιτικής για κάθε δημοκρατική κυβέρνηση εντός της ευρωζώνης.
Ξεκινά ως μια Δημόσια Δωρεάν Πλατφόρμα Ηλεκτρονικών Συναλλαγών σε Ευρώ που δίνει διέξοδο σε νοικοκυριά κι επιχειρήσεις από το ληστρικό αντίστοιχο των τραπεζών,
προσδίδει βαθμούς ελευθερίας στην Πολιτεία για στοχευμένες παρεμβάσεις κοινωνικής πολιτικής αλλά και παρεμβάσεις στοχευμένης τόνωσης της ζήτησης σε περιόδους που αυτό απαιτείται
λειτουργεί ως ταμιευτήριο για τους πολίτες, με καλύτερους όρους απ’ ό,τι το τραπεζικό σύστημα
ενισχύει την εγχώρια παραγωγή
μειώνει το κόστος μιας μελλοντικής τραπεζικής κρίσης, και τέλος,
αυξάνει τις άμυνες της Δημοκρατίας μας απέναντι στις μισανθρωπικές και καταστροφικές επιταγές τρόικας και ολιγαρχίας – καθώς, εν δυνάμει, μπορεί να μειώσει το κόστος – και την καθυστέρηση – της μετάβασης σε εθνικό νόμισμα (αν αυτό απαιτήσει η συγκυρία).
Ο λόγος που το κατεστημένο «ανακάλυψε» την πρόταση νόμου του ΜέΡΑ25 για το σύστημα ΔΗΜΗΤΡΑ, και το έκανε πρώτο θέμα συζήτησης στα κανάλια της συμφοράς, είναι διττός: Πρώτον, για να βγει από την ατζέντα – ιδίως μετά τα Τέμπη – ο αμαρτωλός βίος και η αποκρουστική πολιτεία της «Μητσοτάκης ΑΕ». Και, δεύτερον, για να δαιμονοποιηθεί πλήρως το ΟΧΙ κι η προοπτική για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΡΗΞΗ, που φέρνει στο προσκήνιο των εκλογών το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη.

Μετάφραση