14.6.23

ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΓΗ

ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΓΗ 
Δήλωση του Θανάση Πετράκου Περιφερειακού Συμβούλου Πελοποννήσου και Υποψήφιου βουλευτή του ΜΈΡΑ25,-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ 

Μεγάλη Θλίψη για τις χαμένες ανθρώπινες ζωές απο την ανείπωτη τραγωδία που απευχόμαστε αλλά πολύ φοβόμαστε ότι θα εξελιχθεί ως τη μεγαλύτερη  ανθρωπινη τραγωδία όχι μόνο της Μεσογείου .Ευχόμαστε και  ελπίζουμε σε ένα θαύμα. Να βρεθούν και άλλοι πολλοί ζωντανοί συνάνθρωποι μας .
Οργή όμως για τους,αδίστακτους δουλεμπορους που υπόσχονται καλλίτερη ζωή στους απελπισμένους πρόσφυγες και μετανάστες και τους οδήγησαν στο θάνατο φορτώνοντας πάνω από 500 ανθρώπους  σε ένα αλιευτικό σκάφος
Οργή για τους ιμπεριαλιστές που καταστρέφουν κράτη   και οδηγούν τους ανθρώπους να γίνουν πρόσφυγες και μετανάστες για να επιβιώσουν  
Οργή για την απάνθρωπη και υποκριτική και ρατσιστική  πολιτική της Ε.Ε. 
Οργή για τις κυβερνήσεις,που κοροϊδεύουν τους,πολίτες,τους,λέγοντας τους,,ότι με φράχτες, θα αντιμετωπίσουν την φυγη των απελπισμένων από τις χώρες τους.
Η σκέψη μας και η αλληλεγγύη μας,σε όλους,τους  κατατρεγμένους,του κόσμου σε ολους τους πρόσφυγες,και μετανάστες  .Η σκέψη μας πρώτα απ όλους,στους  δυστυχισμένους  ανθρώπους και στις οικογένειές,  του τραγικού  ναυαγίου σήμερα ανοιχτά της Πυλου  ελπίζοντας,ότι θα βρεθούν ζωντανοί όλοι οι δικοί τους άνθρωποι. Εμείς θα συνεχίσουμε με  όλες μας τις δυνάμεις να αγωνιζόμαστε ενάντια στις ιμπεριαλιστικές πολιτικές και στις ρατσιστικές  και απάνθρωπες  αντιλήψεις και πολιτικές και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να μειωθεί  ο πόνος των δυστυχισμενων  και  ναυαγισμενων  ανθρώπων .

Μετάφραση