2.3.21

Άκου ανθρωπάκο-Οφειλόμενη απάντηση στον κ. Μητσοτάκη.

 Άκου ανθρωπάκο-Οφειλόμενη απάντηση στον κ. Μητσοτάκη.

Επειδή νομίζεις ότι είπες εξυπνάδες απαντώντας στο κ. Τσίπρα πρέπει να σου πω ορισμένα πράγματα. Δεν ξέρω τι απάντηση θα σου δώσει ο κ. Τσίπρας ,ούτε με ενδιαφέρει διότι δεν έχω εδώ και 5,5 χρόνια σχέση μαζί του.
Επειδή όμως αυτά που είπες δεν είναι απάντηση μόνο προς τον κ. Τσίπρα οφείλω να σου πω καθαρά τα εξής .
1. Δολοφόνος είναι και αυτός που έχει σκοτώσει 11 ανθρώπους όπως ο Κουφοντίνας αλλά και αυτός που σκοτώνει έναν άνθρωπο . Οπότε αν μιλήσουμε για τις πολιτικές σας κ. Μητσοτάκη αυτές δολοφονούν εδώ και χρόνια νέους, εργάτες, εργαζόμενους, μικροεπαγγελματίες, αγρότες και συνταξιούχους Επιπλέον πολιτικά θύματα σου είναι τα ταμεία, η δημόσια περιουσία, η δημόσια υγεία και παιδεία γιατί κι αυτά «δολοφονήθηκαν» συστηματικά και με σχέδιο από τις πολιτικές σας . Συνεπώς κ. Μητσοτάκη η πολιτική σας έχει "δολοφονήσει" πάρα πολλούς.
2. Επειδή ο Κουφοντίνας δολοφόνησε 11 ανθρώπους δεν έχεις ελαφρυντικά ,διότι ο Κουφοντινας δεν αποδεχόταν τους νόμους ενώ εσύ οφείλεις ως πρωθυπουργός να τηρείς, τους νόμους .Στη νομοθεσία μας δεν υπάρχει η βεντέτα που εσύ έχεις αποφασίσει εμμέσως πλην σαφώς να εφαρμόσεις.
3.Ο Κουφοντίνας ήταν κι είναι υπέρ της θανατικής ποινής , η Ελληνική Πολιτεία όμως έχει καταργήσει τη θανατική ποινή .Συνεπώς εσύ ως πρωθυπουργός που έχεις ορκιστεί να να σέβεσαι και να εφαρμόζεις τους νόμους δεν δικαιούσαι να την επαναφέρεις δια της πλαγίας .

Μετάφραση