30.4.23

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΡΑ 25 -ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

 

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΡΑ 25 -ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Δελτίο Τύπου 30/4/2023


Κλιμάκιο του “ΜέΡΑ 25 -Συμμαχία για τη Ρήξη” της Β1 του Βόρειου Τομέα Αθηνών αποτελούμενο από τους υποψηφίους βουλευτές, Γιώργο Βαμβακά ,Λευτέρη Μαγιάκη ,Ουρανία Πατέλη ,Θανάση Πετράκο και Άρη Τόλιο , και τα μέλη της Εκλογικής Επιτροπής Αριάννα Βαγουρδή και Κωνσταντίνο Μπακάλη επισκέφτηκε τη Κυριακή 30/4/2023 το απόγευμα ,τη Ν. Φιλαδέλφεια και ενημέρωσε τους πολίτες για τις θέσεις του “ΜέΡΑ 25 -Συμμαχία για τη Ρήξη”και τους κάλεσε να ενισχύσουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου το ψηφοδέλτιο του “ΜέΡΑ 25 -Συμμαχία για τη Ρήξη” . Οι εκπρόσωποι του “ΜέΡΑ 25 -Συμμαχία για τη Ρήξη” της Β1 του Βόρειου Τομέα Αθηνών τόνισαν ότι δεν πρέπει να ανεχθεί άλλο να πληρώνει το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη .

Επειδή όλα μπορούν και πρέπει να είναι αλλιώς ,αποτελεί σαφή προεκλογική μας δέσμευση ότι θα σταματήσει αυτή η ληστεία σε βάρος του λαού και ασυδοσία των 5 ολιγαρχιών που έχει διαλύσει την χώρα και τον λαό .

Αποτελεί σαφή προεκλογική δέσμευση του ΜΕΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΗΞΗ ότι άμεσα θα καταργηθεί το Χρηματιστήριο Ενέργειας και θα εθνικοποιηθεί η ΔΕΗ ώστε να υπάρχει ρεύμα φτηνό για όλο το λαό .Οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν μαζικά ΜΕΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΗΞΗ διότι εμείς που συγκροτούμε αυτή την συνεργασία έχουμε αποδείξει πως ότι λέμε το εννοούμε.


Το Γραφείο Τύπου της Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών του ΜέΡΑ25 -ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ

Μετάφραση