27.4.23

Ούτε στο Ηράκλειο, ούτε πουθενά…το Φασισμό τσακίζουμε σε κάθε γειτονιά

 

Ούτε στο Ηράκλειο, ούτε πουθενά…το Φασισμό τσακίζουμε σε κάθε γειτονιά

Μέλη φίλοι και οι υποψήφιοι/ες βουλευτές/τριες της συνεργασίας “ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη”Κλέων Γρηγοριάδης, βουλευτής, Μαγιάκης Λευτέρης, Πετράκος Θανάσης, Μιχαηλίδου Ναταλία, Λίνα Πέτοβιτς, Τόλιος Άρης, Γούλιου Ντίνα, και Γιώργος Βαμβακάς συμμετείχαν στη συγκέντρωση-πορεία που πραγματοποιήθηκε στους δρόμους του Ν. Ηρακλείου,εχθές το απόγευμα ενάντια στην ολοένα και αυξανόμενη δράση φασιστικών/ναζιστικών ομάδων στις περιοχές της Ν. Ιωνίας, του Ν. Ηρακλείου και της Ν. Φιλαδέλφειας

Η διαρκής ολίσθηση της πολιτικής ατζέντας στην καταστολή, την τρομοκρατία και το ρατσισμό που θέτει η κυβέρνηση Μητσοτάκη μόνο νερό στο μύλο της ακροδεξιάς μπορεί να ρίξει. Όταν μάλιστα ο καταδικασμένος ναζί Κασιδιάρης και ο συρφετός του προσπαθούν και πάλι να βγουν στο προσκήνιο και να απλώσουν εκ νέου το δηλητήριο τους, η κυβέρνηση με τις γελοίες μεθοδεύσεις της με τον εκλογικό νόμο το μόνο που καταφέρνει είναι να τους θυματοποιήσει.


Ο λαός της βόρειας Αθήνας δεν θα αφήσει ούτε σπιθαμή γης στο αυγό του φιδιού για να επωαστεί ξανά.

Οι αγώνες λαού και νεολαίας είναι οι μόνοι που μπορούν να ορθώσουν πραγματικό τοίχος δημοκρατίας απέναντι στην άνοδο του φασισμού και της ακροδεξιάς.


Το Γραφείο Τύπου της Εκλογικής Περιφέρειας Β1 Βόρειος Τομέας Αθηνών του “ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη”


Μετάφραση