29.5.19

ΑΝΑΚΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» ΓΙΑ ΤΟ Β ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» ΓΙΑ ΤΟ Β  ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Πολίτες της Πελοποννήσου
Η Γραμματεία της «Αγωνιστικής  Συνεργασίας  Πελοποννήσου» ευχαριστεί θερμά   όλους τους πολίτες που ανεξάρτητα από ιδεολογική και πολιτική τοποθέτηση μας εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσουμε, στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.
Με σεβασμό σε όλους τους πολίτες οι οποίοι μας  στήριξαν η Γραμματεία  της «Αγωνιστικής  Συνεργασίας  Πελοποννήσου» τονίζει   ότι θα ήταν προσβλητικό για τον κάθε ένα πολίτη που μας ψήφισε να του υποδείξουμε τι  θα ψηφίσει τη προσεχή Κυριακή  2  Ιουνίου 2019. 
Σε όλους τους τόνους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τονίσαμε ότι οι  κ. Νίκας και Τατούλης που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών την ερχόμενη Κυριακή, εκφράζουν ο καθένας με τον τρόπο του την ίδια νεοφιλελεύθερη πολιτική στην Περιφέρεια και  βρίσκονται στην απέναντι όχθη από την  «Αγωνιστική  Συνεργασία   Πελοποννήσου». Δεν κάνουμε επιλογή διαχειριστών της καταστροφικής πολιτικής και θεωρούμε αυτονόητο ότι οι πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους, είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για την ψήφο τους την ερχόμενη Κυριακή.



Το Γραφείο Τύπου

Μετάφραση