20.10.21

ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

 

 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΖΟΤΑΝ Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ  

         ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

  Στις 29 Οκτωβρίου δικάζονται στο Ναύπλιο  19 πολίτες, μεταξύ αυτών, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημοσθένης Δρούγκας  και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλιέων  και αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας Παντελής Κοκκινόπουλος  ,επειδή το καλοκαίρι του 2017 βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο του Άργους  για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά με σκοπό να μην γίνει πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας φτωχών  συμπολιτών  τους .

 Το Περιφερειακό Συμβούλιο  Πελοποννήσου δηλώνει την αλληλεγγύη του  στους 19 δικαζόμενους  στο συμπολίτες μας , που το μόνο πράγμα που έκαναν ήταν να εκφράσουν ειρηνικά , όπως τόσες άλλες φορές, την αλληλεγγύη τους στους  φτωχούς  συμπολίτες  τους  που εκπλειστηριαζόταν η  πρώτη κατοικία τους .

  Το Περιφερειακό Συμβούλιο  Πελοποννήσου, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους 19  διωκόμενους πολίτες  , ζητάει  να σταματήσει κάθε ποινική δίωξή τους διότι οι κατηγορίες είναι αβάσιμες και άδικες και ζητάει   να αθωωθούν οι 19 συμπολίτες μας από τις κατηγορίες παρεμπόδισης πλειστηριασμού  , όπως έπραξε και  το Δ΄ τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών το οποίο αθώωσε τον Παν. Λαφαζάνη   για τις ίδιες κατηγορίες   .

 

 

Μετάφραση