26.9.19

ΔΗΛΩΣΗ Θαν. Πετράκου ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ


ΔΗΛΩΣΗ
                                                              Του Θανάση Πετράκου

ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Χαμένοι είναι μόνο οι αγώνες που δεν γίνονται. Η απόρριψη από το Πε.Συ. χθες Τετάρτη 25-9-2019, των αναγκαστικών απαλλοτριώσεων για το ΣΔΙΤ της διαχείρισης των απορριμμάτων είναι αποτέλεσμα του αγώνα των εκπροσώπων της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» στο προηγούμενο Πε.Συ., της μαζικής και μαχητικής παρουσίας των πολιτών του Δήμου Ευρώτα και του αγώνα των πολιτών της Οιχαλίας και της Παλαιόχουνης, αλλά και όλων ευαίσθητων πολιτών.
Η δικαιωμένη προσφυγή τους για τις παρατυπίες και παρανομίες της περιφερειακής αρχής υπό τον κ. Τατούλη, των εκπροσώπων της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» στο προηγούμενο Πε.Συ. Σαράντου Αλεξανδρή και Σταύρου Χρυσαδάκου είχε ως αποτέλεσμα να «μπλοκάρει» και να διασπάσει το μέτωπο υπέρ του ΣΔΙΤ και των αναγκαστικών απαλλοτριώσεων των κ.κ. Νίκα – Τατούλη – Δέδε – Μπουντρούκα, με αποτέλεσμα να απορριφθούν απ’ το Πε.Συ. οι αναγκαστικές απαλλοτριώσεις.
Ο αγώνας συνεχίζεται για να ανατρέψουμε τη σύμβαση ΣΔΙΤ που είναι σύμβαση ομηρίας, οικονομικής αφαίμαξης και περιβαλλοντικής ζημιάς.

Μετάφραση