27.9.19

ΔΗΛΩΣΗ Θ. ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ κ. ΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗΣ


                              ΔΗΛΩΣΗ     του   Θανάση Πετράκου
Μετά την απόσυρση χθές από τον κ. Περιφερειάρχη του θέματος για τις    αναγκαστικές απαλλοτριώσεις   στην Παλαιόχουνη , ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θανάσης Πετράκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ  ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ κ. ΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗΣ
Η απόσυρση χθές από τον κ. Περιφερειάρχη του θέματος για τις    αναγκαστικές απαλλοτριώσεις   στην Παλαιόχουνη  Αρκαδίας σηματοδοτεί  την πρόθεση του κ. Νίκα    να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις  του  κ. Τατούλη ώστε να ψηφίσει υπέρ των αναγκαστικών απαλλοτριώσεων. Φαίνεται ότι οι δημόσιες προτάσεις συναλλαγής  του κ. Τατούλη της κ. Νικολάκου  και του κ. Γκούνη στον κ. Πειφερειάρχη ώστε  να καλύψει πολιτικά  τη  προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή υπό τον κ. Τατούλη , για τις παρατυπίες και παρανομίες τους   , με αποτέλεσμα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση να δικαιώσει την προσφυγή των πρώην Περιφερειακών Συμβούλων Σαράντου Αλεξανδρή ,Θοδωρή Βασιλακόπουλου  και Σταύρου Χρυσαδάκου  βρίσκουν πλέον ευήκοα ώτα στον κ. Νίκα αφού μάλλον  «συμβουλεύτηκε και το  μαξιλάρι του» …
Ο αγώνας συνεχίζεται  για να ανατρέψουμε τη σύμβαση ΣΔΙΤ που είναι σύμβαση ομηρίας, οικονομικής αφαίμαξης και περιβαλλοντικής ζημιάς.
  


Μετάφραση