23.8.12

Ερώτηση με θέμα «Υπερβολική Καθυστέρηση στην καταβολή του επιδόματος εξομάλυνσης στους εργαζόμενους στο πρόγραμμα Ψυχαργώ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας »


Ερώτηση
Προς τους Υπουργούς
- Υγείας
- Οικονομικών 
Θέμα: «Υπερβολική Καθυστέρηση στην καταβολή του επιδόματος εξομάλυνσης στους εργαζόμενους στο πρόγραμμα Ψυχαργώ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας »

Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα Ψυχαργω στο νοσοκομείο Καλαμάτας με σύμβαση Αορίστου Χρόνου μετά από δικαστικές ενέργειες 9 ετών έχουν κερδίσει την καταβολή του επιδόματος εξομάλυνσης πόσου 175 € το μήνα. Παρόλα αυτά δεν έχει καταβληθεί ακόμη ούτε η πρώτη δόση που αναφέρεται στην διετία 2003-2005.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλα τα άλλα νοσοκομεία της χώρας έχει καταβληθεί και η 2η δόση που αφορά την διετία 2005-2007 στους εργαζόμενους στο ίδιο πρόγραμμα. Τονίζεται δε το γεγονός ότι το συγκεκριμένο επίδομα για την διετία 2003-2005 έχει καταβληθεί στο σύνολο των υπολοίπων εργαζόμενων με σύμβαση αορίστου χρόνου στο νοσοκομείο Καλαμάτας.
Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί :
1. Γιατί δεν έχει δεν έχει καταβληθεί η πρώτη δόση που αναφέρεται στην διετία 2003-2005 του επιδόματος εξομάλυνσης στους εργαζόμενους του προγράμματος Ψυχαργω του νοσοκομείου Καλαμάτας και πότε αυτό θα καταβληθεί.
2. Πότε θα καταβληθεί η δεύτερη δόση του ιδίου επιδόματος στο σύνολο των εργαζομένων στο νοσοκομείο Καλαμάτας 


Ο ερωτών βουλευτής

Πετράκος Αθανάσιος


Μετάφραση