29.5.15

Θανάσης Πετράκος: Το ΠΟΠ Καλαμάτας για το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο επεκτείνεται σε όλο τον Νομό Μεσσηνίας στις 9 Ιουνίου

Αθήνα  29/05/2015

                                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θανάσης Πετράκος: Το ΠΟΠ Καλαμάτας για το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο επεκτείνεται σε όλο τον Νομό Μεσσηνίας στις  9  Ιουνίου


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτής Μεσσηνίας συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας αρμόδιο για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου Ευάγγελο και ζήτησε να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα από τις επαφές που πραγματοποίησε ο κ. Αποστόλου στις Βρυξέλες για το θέμα επέκτασης του ΠΟΠ Ελαιόλαδο Καλαμάτας σε όλο τον Νομό Μεσσηνίας.
Ο κ. Αποστόλου ενημέρωσε τον κ Πετράκο ότι κατά τις συναντήσεις του τόνισε στους αρμόδιους κοινοτικούς παράγοντες ότι η θέση της κυβέρνησης είναι «ΝΑ επεκταθεί το ΠΟΠ Καλαμάτας σε όλο τον Νομό Μεσσηνίας για το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο». Το θέμα αυτό θα συζητηθεί στις 9 Ιουνίου του 2015 στην αρμόδια Επιτροπή.
Ο Θανάσης Πετράκος ευχαρίστησε τον κ. Αποστόλου για την παρέμβαση αυτή και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίλυση ενός χρόνιου αιτήματος των ελαιοπαραγωγών του Νομού Μεσσηνίας, που οι προηγούμενες κυβερνήσεις αδυνατούσαν ή αδιαφορούσαν να επιλύσουν.


Το Γραφείο Τύπου

Μετάφραση