9.5.15

ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο κ. ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ.

9/5/2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ.

ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο κ. ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ.


Είναι γνωστό ότι η αθλιότητα δεν έχει όρια. Ο κ. Χρυσομάλλης φαίνεται ότι ξεπέρασε όμως και τα όρια της αθλιότητας. Αντί να νιώθει ντροπή και να κρύβεται για τις πολιτικές του μέντορά του κ. Σαμαρά έχει το θράσος να επιτίθεται στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκο και να γράφει αθλιότητες και ψεύδη για να δικαιολογήσει τις χιλιάδες παράνομες απολύσεις στο Δημόσιο τομέα και τις 850.000 απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα.
κ. Χρυσομάλλη πρέπει να ντρέπεστε και πρέπει να ζητήσετε συγνώμη γιατί η πολιτική που υποστηρίζετε είχε ως αποτέλεσμα να έχει η Ελλάδα 1,5 εκ. ανέργους και όχι να γίνεστε τιμητής της πολιτικής της σημερινής κυβέρνησης. Η κυβέρνηση με το λεγόμενο νομοσχέδιο «Κατρούγκαλου», στο οποίο είχε την τιμή να είναι Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ο Θανάσης Πετράκος, αποκατέστησε τους παράνομα και άδικα απολυθέντες υπαλλήλους. Επανέφερε στις υπηρεσίες τους τις καθαρίστριες, τους σχολικούς φύλακες, τους δημοτικούς αστυνομικούς, τους επιθεωρητές ελέγχου πτήσεων, τους 2.500 καθηγητές της Τεχνικής Εκπαίδευσης και πολλές άλλες κατηγορίες παράνομα απολυθέντων υπαλλήλων. Αποτελεί τιμή για τη Μεσσηνία ότι Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος σε αυτό το νομοσχέδιο ήταν ο Θανάσης Πετράκος.
 Όσο δε για τις γελοιότητες και τις αθλιότητες του κ. Χρυσομάλλη, ότι «δήθεν επιστρέφουν στα σχολεία οι παιδεραστές», πρέπει να τον ενημερώσουμε ότι όταν θέλει να γράψει προβοκατόρικα άρθρα καλό είναι να μην επιδεικνύει εκτός από πολιτική εμπάθεια και ασχετοσύνη. Γιατί αν διάβαζε τουλάχιστον το νόμο και δεν έπαιρνε έτοιμο «σκονάκι» από την μονταζιέρα της Συγγρού και απλώς να το υπέγραφε, θα γνώριζε ότι όποιος κατηγορείται για εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας δεν μειώνεται η ποινή του και άρα δεν επανέρχεται στην υπηρεσία. Αυτά βέβαια παθαίνει όποιος είναι αδιάβαστος και παίρνει έτοιμο «σκονάκι» από τη μονταζιέρα και απλά το υπογράφει.

Το Γραφείο Τύπου του Θανάση Πετράκου


  

Μετάφραση