10.10.19

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ


ΟΧΙ  ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ  ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥ  ΤΟΥ  ΚΕΘΕΑ
Η «Αγωνιστική  Συνεργασία Πελοποννήσου» ενώνει τη φωνή  διαμαρτυρία της με τα μέλη, τους γονείς, τους εργαζόμενους και τους φίλους του ΚΕΘΕΑ ενάντια στην κατάργηση από την κυβέρνηση του αυτοδιοίκητου του οργανισμού.
Η απόφαση αυτή της κυβέρνησης αποτελεί αχρείαστη παρέμβαση στη λειτουργία ενός Οργανισμού που απευθύνεται στις πιο ευαίσθητες και ευάλωτε ομάδες συνανθρώπων μας και αποδεδειγμένα λειτουργεί ,επί  37 χρόνια, παραδειγματικά υπέρ του κοινωνικού συνόλου, με έργο και αποτελέσματα στον τομέα των εξαρτήσεων που δεν τόλμησε κανείς μέχρι σήμερα να αμφισβητήσει.
Εάν συμβεί, θα πρόκειται για υπονόμευση της ίδιας της ύπαρξης του ΚΕΘΕΑ και όχι για αλλαγές που έχουν να κάνουν μόνο με την λειτουργία του φορέα. Επιχειρούν να καταργήσουν τον εθελοντισμό την συμμετοχή και την συμβολή των θεραπευτών και των φίλων του ΚΕΘΕΑ.
Η «Αγωνιστική  Συνεργασία Πελοποννήσου» αναγνωρίζει το διαχρονικό έργο του ΚΕΘΕΑ, για αυτό θα σταθεί δίπλα στους ανθρώπους του και θα αγωνιστεί μαζί τους κόντρα στα κυβερνητικά σχέδια διάλυσης ενός από τους πλέον εμβληματικούς και ανεξάρτητους φορείς απεξάρτησης της χώρας.
  Απαιτούμε  να ανακληθεί αυτή   η πρωτοφανής αδικαιολόγητη  και απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης .
ΤΟ  ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ


Μετάφραση