4.11.12


ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΛΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Θανάσης Πετράκος και Βαγγέλης Διαμαντόπουλος παρευρέθηκαν σήμερα Κυριακή 4 Νοέμβρη 2012 στην πανελλαδική συνδιάσκεψη συλλόγων και οικισμών των δικαιούχων του ΟΕΚ που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Ολυμπιακού Χωριού στην Αθήνα για να εκφράσουν την συμπαράσταση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στους δικαιούχους του ΟΕΚ.
Τόνισαν: 
Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κοινοβουλευτική του ομάδα εκφράζει την αλληλεγγύη της στον αγώνα των δικαιούχων του ΟΕΚ και απαιτεί την επανασύσταση του ΟΕΚ και του ΟΕΕ γι’ αυτό η πρώτη πρόταση νόμου που κατέθεσε ήταν γι’ αυτό τον σκοπό. Θα είμαστε δίπλα σας στην πανελλαδική συγκέντρωση που οργανώνεται στις 28 Νοεμβρίου στην Αθήνα για να απαιτήσουμε μαζί σας ΟΧΙ στο κλείσιμο του ΟΕΚ και του ΟΕΕ, ΟΧΙ στην βάρβαρη επίθεση της τρικομματικής κυβέρνησης στα δικαιώματα των εργαζομένων. Όλοι μαζί για την μεγάλη ανατροπή. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεσμεύεται ότι θα επανασυστήσει και θα ανασυγκροτήσει τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας και τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας και θα ενισχύσει το κατασκευαστικό του έργο ώστε να παρέχεται φθηνή Εργατική Κατοικία σε όλους τους εργαζομένους. 


Μετάφραση