12.6.14

Καταγγελία του Βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκου για την άνανδρη επίθεση των ΥΜΕΤ στις απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών και Μελών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καταγγελία του Βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκου για την άνανδρη επίθεση των ΥΜΕΤ στις απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών και Μελών της Κ.Ο.  του ΣΥΡΙΖΑ


Καταγγέλλουμε την αναίτια και βάρβαρη επίθεση της κυβέρνησης μέσω των ΥΜΕΤ στις απολυμένες καθαρίστριες και μέλη της Κ.Ο Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ (Θανάσης Πετράκος, Γελαλής Δημήτριος και Καραγιαννίδης Χρήστος ).
Η κυβέρνηση δεν φθάνει που τις απολύει τους απαγορεύουν το συνταγματικό δικαίωμα να  διαμαρτύρονται και εφόσον δεν υπακούν στις απαγορεύσεις στέλνουν τα ΥΜΕΤ τις τιμωρήσει και για τον αγώνα τους.
Δυστυχώς για την κυβέρνηση ο απαράδεκτος και βάρβαρος ξυλοδαρμός των καθαριστριών υποσκιάζει την άσκηση βίας εις βάρος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι είχαμε σπεύσει να συμπαρασταθούμε στις απολυμένες καθαρίστριες.
Ο κατήφορος της κυβέρνησης δεν έχει τέλος. Το τέλος θα το δώσει ο ελληνικός λαός σύντομα με τους αγώνες και την ψήφο του.
Τέλος είναι απαράδεκτο ο νέος υπουργός Οικονομικών κος Γκίκας Χαρδούβελης να μην δίνει εντολή να φύγουν τα ΜΑΤ από το υπουργείο ώστε να αποφορτιστεί το κλίμα όπως του ζήτησε η αντιπροσωπεία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ανέβηκε στο γραφείο του και έκανε παράσταση διαμαρτυρίας.

Το Γραφείο Τύπου

Μετάφραση