25.9.12

Ομιλία Θανάση Πετράκου στους εργαζομένους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων


Ομιλία Θανάση Πετράκου στους εργαζομένους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων


Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- Ε.Κ.Μ. Θανάσης Πετράκος παραυρέθηκε σήμερα στην συγκέντρωση των εργαζομένων του Υπουργείου   Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων τόνισε:

Είμαστε εδώ σήμερα εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ Ε.Κ.Μ. για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στα προβλήματά σας που έχουν να κάνουν με την κατάργηση του 50% των οργανικών μονάδων αλλά και για το θέμα της μετεγκατάστασης των υπηρεσιών του Υπουργείου στις πρώην αποθήκες του Κεράνη.
Η συγκέντρωσή σας αυτή όμως γίνεται σε μία κρίσιμη στιγμή. Μία μέρα πριν την 24ωρη Πανελλαδική απεργία. Η συγκυβέρνηση Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ προωθεί μαζί με την Τρόϊκα το νέο πακέτο σφαγιαστικών περικοπών ύψους 11,9 δις. Αν εφαρμοστούν τα νέα μέτρα ο λαός οδηγείται σε πλήρη φτωχοποίηση και η χώρα σε οικονομική και παραγωγική καταστροφή. Γι αυτό πρέπει οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι νέοι και οι νέες με την μαζική και μαχητική συμμετοχή τους στην Πανελλαδική απεργία και με την σχεδιασμένη κλιμάκωσή της και με την πιο πλατιά ενότητα και συσπείρωσή τους να ακυρώσουν το νέο πακέτο των καταστροφικών μέτρων. Μπορούμε να νικήσουμε και να ανατρέψουμε τις μνημονιακές πολιτικές και την συγκυβέρνηση που τους υπηρετεί. Μπορούμε και πρέπει να ακυρώσουμε το μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς της νόμους.

Μετάφραση