18.12.14

«Περιοδεία του υπεύθυνου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για την Ενέργεια, Θανάση Πετράκου και της βουλευτίνας του Νομού Σερρών Αφροδίτης Σταμπουλή στον Νομό Σερρών»

18/12/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: «Περιοδεία του υπεύθυνου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ  για την Ενέργεια, Θανάση Πετράκου και της βουλευτίνας του Νομού Σερρών Αφροδίτης Σταμπουλή στον Νομό Σερρών»


Ο υπεύθυνος Ενέργειας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος και η βουλευτίνα Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή, θα περιοδεύσουν αύριο 19/12/2014 στον νομό Σερρών, για να συναντηθούν με φορείς, εργαζόμενους και τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Πιο συγκεκριμένα, οι 2 βουλευτές θα επισκεφθούν στις 11.00 το πρωί τις εγκαταστάσεις του ΔΕΣΦΑ στο Σιδηρόκαστρο, όπου θα συζητήσουν με τους εργαζόμενους και θα τους ενημερώσουν για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ενέργεια.
Στη 13.00 θα συναντηθούν με την Κίνηση Πολιτών Σερρών και την Κίνηση ANTI-GOLD Σερρών, για να συζητήσουν για τον ΤΑΡ και την όδευσή του.
Στις 15.00-16.00 θα δώσουν συνέντευξη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Τέλος, στις 19.00, θα μιλήσουν σε εκδήλωση της Κίνησης Πολιτών Σερρών για τα θέματα ενέργειας και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τον αγωγό ΤΑΡ, στον Νέο Σκοπό του Δήμου “Εμμανουήλ Παπάς”.

Το Γραφείο Τύπου

Μετάφραση