8.12.14

«Συλλήψεις γονιών με εντολή εισαγγελέα!».

8/12/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΟΝΙΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.

ΘΕΜΑ: «Συλλήψεις γονιών με εντολή εισαγγελέα!».


Η κυβέρνηση προχώρησε σε μια πρωτοφανή ενέργεια. Συνέλαβε  τους γονείς των μαθητών του Γυμνασίου και του Λυκείου Χώρας στη Μεσσηνία οι οποίοι διεκδικούσαν το αυτονόητο, να έχουν καθηγητές τα παιδιά τους στο σχολείο.  Η κυβέρνηση επιλέγει να κάνει επίδειξη «τσαμπουκά» σε μαθητές και γονείς, την ίδια ώρα που δέχεται τις εξωπραγματικές απαιτήσεις της τρόικα αδιαμαρτύρητα και τηρεί «σιγή ιχθύος» για την SIEMENS.
 Τέτοιου είδους μέθοδοι θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές της ιστορίας μας και είναι καταδικασμένες στη συνείδηση του Λαού μας. Ταυτόχρονα όμως φανερώνουν την αδυναμία των κυβερνώντων να λύσουν στοιχειώδη προβλήματα του Λαού όπως επίσης και την αγωνιώδη προσπάθειά τους να τον τρομοκρατήσουν, να υποβαθμίσουν και να συκοφαντήσουν κάθε μορφή κινητοποίησής του.
Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα κοινωνικό και πολιτικό έρεισμα για να συνεχίσει την καταστροφική της πολιτική και για αυτό η προκήρυξη εκλογών είναι αναπόφευκτη. Είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσης ανατροπής της συγκυβέρνησης που εφαρμόζει αυτές τις ακραίες αυταρχικές μεθόδους.


Το Γραφείο Τύπου

Μετάφραση